slutet gott allting gott

Hej bloggen,

Jag är fortfarande hemma hos älskling och ska fira nyår här. Mysigt värre. Han ska alldeles strax fixa min hylla eftersom han rev ut alla kläder idag, så det håller han på med.

Mja, när han handlade så var jag duktig att städa hans rum, woho. :) Vet inte riktigt mer vad jag ska säga så jag avrundar nog inlägget här.

Om vi inte hörs mer nu, så vill jag önska er alla Gott nytt år, hoppas ni får det bra för det kommer jag, :D

Peace and lvoe

somebodY

Tjena :) ligger hos älskling nu och väntar på att han ska fixa något att äta till mig .. Såg på hockey tidigare idag och det blev förlust men tyckte ändå det var en bra match. Ska lägga in några favorit länkar nu så vi hörs nog imorgon om jag hinner. Puss och kram

-

Jag och älskling ligger i sängen och väntar på att klockan ska gå så vi får skjuts till tåget. ska lämna några böcker och sedan blir det att dra till hölö ens att tagga inför matchen som är ikväll. kram

i rönninge

är hemma i rönninge nu med älskling och bara tar det det lugnt. Håller på att städa mina lådor nu medans han läser lite. Mysigt värre eller något. :) nu måste jag fortsatta puss

Svensk maffia - fortsättningen

Heeeej,

Halv ligger i älsklings säng nu och typ gör ingenting, han ligger och läser och jag ska nog också snart börja läsa. Ska först fixa lite popcorn och bara sätta mig tillrätta. :) Idag har det inte så mycket vi åkte hem till älskling och bara hade det mysigt, drack lite vin och ja, såg film. Sen imorgon så åker vi hem till mig och jag ska "packa" det sista som jag ska ha med mig hit eftersom jag stannar från torsdag till lördag så jag behöver alltså extra ombyte.

På torsdag förresten ska jag, älskling, hans pappa och två bröder se hockey, fiiifaaan va kul det ska bli. Är taggad! :)

Skriver mer imorgon troligen ska fixa lite, puss

170410

Tjo bloggen, kom hem från södertälje för ett tag sedan då jag och älskling var där och handlade lite, fick med mig hem ett underställ, vantar och lite kläder :) skönt det. Skriver nog mer sen. Kram

If i could i would run away

Det blev ingen film ens våran del istället blev det att vi spelade TP och bara hade det mysigt med varandra. Senare ska vi nog lägga oss och mysa, får hoppas det för jag börjar bli trött nu. Inte okej.. Men men, älskar att vi ska åka och shoppa imorgon, behöver nya saker och sen bara för att komma ut annars blir det bara att sitta inne. Jag skriver nog mer imorgon. :) kram

rubrik

Hej, har inte kunnat blogga idag för att jag här typ varit med killen och sen så här vi åkt hem till mig och bara tagit det lugnt. Imorgon ska vi åka till södertälje och titta lite på kläder och lite annat som jag behöver och självklart han. :) ska smart börja städa mitt rum och sen ska jag och älskling se någon film som han ung med sig, eller ifall vi ser på arn som går idag. :) kanske skriver mer sen. Puss o kram :)

god natt inlägg

Tjo allesammans, ligger ner bäddad i älsklings säng nu och vi har det bara allmänt mysigt som alltid. Kom också hem från hans bror med familj ens ett tag sen. Vi käkade och hade det trevligt. :) stannade till på statiol ens att köpa med oss livn gott hem, så ska ta och hugga in på det snart. :) mums! skjuts försöka att svåra på kommentarer och hoppas att det går bra. :) puss hörs imorgon :)

tadaaa

Hej, sitter hos älskling nu och bara här det mysigt, vi fick skjuts hit åt mamma och pappa, så snällt av dom. Senare ikväll så pub vi till en av hans bröder och äta middag, kommer bli mysigt. :) men ska be älskling om hjälp nu så tänkte inte skriva så mycket mer.com skriver nog senare om jag här tid och så. :-D vi hörs senare, peace and lövet

En sekund från verkligheten

ligger i sängen tillsammans med min älskling , men hoppas på att jag får komma upp smart, orkar inte ligga här Längre. men men, uppdaterar ner senare då jag här en dator att skriva på. lättare. kram

Du lyser lika vackert som alla världens stjärnor

Hej bloggen,

Sitter och väntar på att älskling ska bli klar med sin dusch så vi ska mysa lite framför bingolotto och sedan ska vi se dark water. Jätte mysigt. Tätt, tätt. Drömde en sån fruktansvär äcklig dröm förut så känns skönt att ligga vid honom och sova som jag kommer göra i ca 3 dagar om inte mer. Hoppas på mer.

Annars då, idag har vi bara tagit det lugnt hemma, tagit hand om varandra och jag kan bara säga att det behövdes. Jag är glad nu och jag vet att det kommer hålla i sig ganska länge. Så jävla bra. :) Åh, vad jag älskar att bara njuta just nu, älskar att vara hemma hos min kille som har tänt en massa ljus och köpt godis till oss. Mysigt.

Ja, det var nog allt för idag, får se om jag slänger in ett inlägg imorgon, tror nästan det. :)

Peace and love

Jag är glad nu, kommer vara trygg länge
jag insåg att mannen är en skyddsängel

In da toown, nee Hölö! :)

Tjo allesammans,

Sitter hemma hos älskling nu och har gjort det ett tag nu, fast det tog mig en jävla tid att åka hit. Det började med att det var hel stopp i Rönninge där jag skulle åka ifrån, så där var jag fast i en timme för att dom sa att det skulle gå ett tåg till södertlje, mne icke sa nicke. Pappa ringde farfar så han skjutsade mig till Södertälje centrum flr jag skulle kunna ta bussen därifrån, men neeej, missar bussen med en minut, så det slutar med att min killes pappa hämtar mig när han slutar jobbet och ja, på den vägen är det.

Jag skulle vart framme vid 1 men jag kom fram 2 timmar senare, skojs. Jävla SL. Ska skjjuta dom som jobbar där. Men nu är jag lite gladare, mitt humör har vänt, är bara lite hungrig nu.
Jag och älskling ska gå till konsum som småningom, vilket kommer bli bra. Ska kasnke köpa en bingolotto. Skojs! :)

Skriver mer sen

peace and loveb

Say my name

Hej,

Var med älskling idag och vi käkade lunch och fikade på blå, riktigt mysigt. Gick runt lite och satan va kallt det var. Tänker itne gå ut mer, haha fast måste gå ut ifall jag ska till älskling. Så mysigt, hoppas att han har satt på tevatten sen när jag kommer, nicenice.

Mja, annars så har jag bara fixat och donat lite med kläder och så, slog in den sista julklappen också, vilket kändes skönt. Så nu kan jag bara ta det lugnt och pyssla om mig själv och lite sådär. Kommer bli så sköööönt att bara kunna koppla av nu.

Ska kanske baka knäck med pappa lite senare när han kommer hem, eller provsmaka den ;) nicenice! kommer bli superduper.

Det var allt för mig tror det blev sista inlägget för ikväll också

Peace and love!

Bibblan

Tja tja bloggen,

Sitter på biblioteket nu och väntar på att älsklingen ska komma hit så att jag och han kan fika lite. Ta en kaffe eller något annat gott. Ska också låna en bok som jag kanske ta med mig när vi drar iväg på en liten roadtripp typ iaf ;) eller inte, men vi ska iväg en sväng senare och va borta ett tag vilket kommer bli nice.

Ska titta på min bok nu så jag återkommer senare med mer info om min dag eller något liknande.

Peace and love

- I dont wanna miss a thing

Jag älskar dig Martin victor elias



 



Only God can judge me

God morgon allesammans,

Hinner inte skriva så jätte mycket, men det kommer ett litet inlägg i alla fall. Gick upp extra tidigt idag för att jag ska hinna städa mitt rum innan jag ska iväg och luncha med min finfina älskling. Helt underbart! Efter att jag har varit en dutti seej, så ska jag sminka mig och fixa mig så att jag känner mig finfin. wohoo..

Ska iaf lägga in en ny bakgrund till bloggen, så att niii vet. :)

Vi hörs sen innan jag drar eller när jag kommer hem.

Peace and Love

Ny design, nästan!

Tjena tjena,

Har fixat och ändrat bloggen lite, vet inte hur länge det kommer att vara såhär, men ett tag kanske. Sitter och pratar lite med folk eftersom jag inte har så mkt annat för mig just nu, men ska snart ta tag i mitt rum, städa och dona lite. Är rätt så ledsen lver vissa grejer och vet inte om det kommer gå över, vi får se helt enkelt.

Ska träffa älskling imorgon en sväng, fika eller lunch vet inte riktigt vad det blir, men det blir mysigt, sedan blir det hem och fixa klart presenterna eftersom jag ska till Hölö på torsdag och fira lite jul hos dom på fredag morgon, very nice! Åh, va irriterad jag blir på vissa folk som ska kommentera varenda sak på facebook. Det är inte okej. Blir så ledsen, störd, ALLT.



Dagens

Humör: Varierar, ena stunden glad, andra ledsen och vill gå under.
Plus: Hittade en julklapp till älskling.
Minus: Att jag får så jävlarns ont när jag och älskling har det knas, som nu.
Kläder: Jeans, linne och kofta.
Låt: Jimmyh- Bokstavsbarn
Planer: Bättre mig.
Mat: Frukost.
Drog: Chaite.
Måste: Inga jävla måsten för mig inte.
Vill ha: En FET bil som jag kan brumma runt med.
Ser fram emot: Imorgon..

Nästa huddinge

God morgon,

vaknade för en timme sen och ska snart iväg me mammi på en tripp till huddinge för att köpa den sista julklappen till min älskade älskling. Mohah, vi frå se vad det blir, sen blir det iaf raka vägen hem då jag ska köra en storstädning i mitt rum och bara vara för mig själv, det behövs.

Gjorde nästan "klart" en present igår och så, så den ska slås in idag, och sen e allt annat klart måste bara sätta på etiketter så vi vet vad som är vad, jag och älskling delar ju typ på varje present som vi har köpt till våra föräldrar samt min systeryster och hennes fästman. :)

Ska spela lite nu innan vi ska dra iväg, skriver mer när jag kommer hem
peace and love

Love

En bild säger mer än tusen ord, jag älskar dig<3

You make me fly

Tjena,

Sitter och gör om bloggen lite men det funkar inte som jag vill, så ska fortsätta lite senare eftersom jag har en del att göra idag. Jag ska nämligen städa och fixa min pojkväns julklapp. Ska också fixa lite med pengarna som jag ska lägga undan till resan. Jag och älskling har ju pratat om att resa till Grekland eller Spaninen nästa år så det blir skitbra eftersom vi sparar och sparar redan nu. Det kommer gå dunder bra.

Ska ta och äta något nu och sen ska jag fixa lite, kommer med ett inlägg lite senare och a, min uppdatering kommer faktiskt bli bättre.. i promise.

Juste,  jag och älskling hade 8 månader tillsammans i fredags. Grattis till oss i efterskott. :) Så sjukt cp lycklig jag är! :) Men nu mååste jag faktiskt äta.

Peace and love




8 månader och 3 dagar sen fick jag min drömprins!


Citat

Pain is temporary, Glory is forever

Sprid min aska

Hejsan,

Har fixat min blogg lite granna, har ändrat så att jag har runda hörn på min header istället för raka eller hur man ska säga, har lite kvar att göra men sparar det nog tills imorgon då jag är ledig eftersom jag har fått lov. Hm, älsklingen min drog för någon timme sen och nu sitter jag ensam här och bara tråkar. Saknar honom ganska mycket men det får jag väl stå ut med, vi har ju trptts allt varit hela helgen och dagen.

Imorgon så blir det nog att jag drar mig iväg en stund för att fixa den sista julklappen jag har kvar sen ska jag hem och typ bara FUKKAUR eftersom jag är lite jävla mycket ledsen fuck it.

Nej tänker itne skriva mer nu, är ledsen. Ska ut och gå en promenad.

Skriver imorgon puss hejs

When I'm gone

God morgon allesammans,

Sitter i älsklings säng nu och har precis fått i mig lite frukost. Nu fixar vi mobilerna så vi har lite roliga sel till bussresan hem till  mig eller något ;). Idag ska vi som sagt bara hem till mig och chilla, kanske hjälpa mamma lite om hon bhvr annars blir det bara att ta det lugnt.

Det var nog allt för mig tillsvidare, skriver mer sen skulle jag tro.

Peace and Love

Survive

Heej,

Sitter i älsklings kök nu och han lagar mat till oss fast mest mig eftersom jag är hungrigaste, :D.. Idag har vi bara tagit det lugnt och sett på film osv, tog oss en promenad till konsum och köpte lite godis och annat gott. Weei, annars ikväll blir det bara att ta det lugnt, hoppas på att få ner en film vi tankar så vi kan se den annars blir det nog gladitor.

Får se om jag skriver mer ikväll, jag vill ta en promenad så ska se ifall min älskling vill göra det, fast ska nog bädda ner honom iställte eftersom han är lite sjukis. Inte bra, inte bra. :(

JUUUUSTE, jag har blivit attackerad av min pojkväns katt, det bara spruta blod åt alla håll. FIFAN, fick nästan åka in till akuten. Naeeee, inte riktigt, men attackerad blev jag. :)

Peace and Love

Mariah Carey - Hero


And then a hero comes along With the strength to carry on And you cast your fears aside And you know you can survive So when you feel like hope is gone Look inside you and be strong And you'll finally see the truth That a hero lies in you


Jag är då en riktigt söt liten prick

Jag har inte varit den bästa på att blogga, i know, men det blir ändring på det nu. Ska fixa en ny design, blev så trött på denna och sedan så ska jag typ bara start to blogga på riktigt igen.

TJING så länge! :)

Madrid 2010

Hej,

Jag missade tyvärr den där listan jag fixade men den kommer göras idag. Om jag hinner. Men iaf, just nu hinner jag inte, måste städa och fixa en grej (som jag tyvärr inte kan säga i bloggen då min pojkvän kanske läser det, de är om en julklapp!) Men det kommer bli bra. :)

Ska fortsätta städa nu och sedan blir det äta och grejer, vi hörs!

Peace and Love



Jag och mamma, näst sista kvällen i mitt älskade Madrid.

Jag tänker bosätta mig där någon gång, tro det eller ej!

Love actually

Hejsan

Sitter hemma hos älskling och tittar på Idol finalen. Hoppas fan att Jay vinner men det återstår att se. När vi har tittat på idol så ska vi se Love actually mysigt värre. Älskar den filmen!

Imorgon blir det att åka hem till mig och bara ha det mysigt, baka och lite grejer, syster kommer också plus hennes fästman. Det kommer bli hur nice som helst.

Nu ska jag vara social mot min baby medans han tittar på idol med mig ;$

Puss

MALIN JOHANSSON - DET ÄR JAG

IDAG HAR JAG NAMNSDAG! :D

GRATTIS TILL MIG WOHOoOOooOO :DDDDDDDDD

plus att jag fick värsta chokladhjärtanen av min älskade pojkvän :DDDD


17 april 2010



Du är färgen i bilden,
stjärnorna på himlen,
själen i mig,
kännslorna jag känner,
kärleken i sig,
blommorna på änge

Älskar dig Martin Hammarberg! <333333

they're just old lights

God morgon allesammans, <3

Förlåt för en as dålig uppdatering men jag har verkligen inte haft någon lust att blogga. Vet inte riktigt varför men den har kommit åt sidan även fast jag har sagt att jag ska bättra mig, men iaf,

dagarna då jag inte har bloggat har det inte hänt så mycket faktiskt, har bara tagit det lugnt, varit med min pojkvän, i måndags var det studiedag och då var jag med älskling inne i stan och köpte de sista julklapparna till våra föräldrar. Annars så har det inte hänt något mer.

I helgen blir det att träffa älskling och vi ska typ bara ha det sjukt mysigt, det behöver vi efter att vi har bråkat en del.. men jag säger som han "hellre bråk varenda dag med dig än ett liv utan dig".

Skriver nog mer sen, vi hörs

Peace and Love

du som tror på karma och tror du är lärd
ska veta i nästa liv är du ingenting värd.

Tonight



- nu tänker jag, jag vill aldrig mer se dig sårad.

Facebook

God morgon,

Vet inte riktigt hur mitt bloggande har varit den senaste tiden, har inte haft tid eller så stor lust till detta. Men jag ska bättra mig. Ska snart möta älsklingen min då vi ska ta oss en tripp till sthlm och köpa de sista julklapparna kanske och lite annat najs, :-) sedan så drar vi oss hem till mig om allt går som planerat så stannar han här en stund, vilket alltid är mysigt. :) så vet inte om jag hinner blogga så mycket mer idag.. hah, vi får la se.


Dont look back in anger

Hej allesammans,

Har varit en riktigt kass uppdatering nu i helgen men det får ni ta, jag är med min pojkvän och jag har ingen anledning att sitta och blogga då egentligen. Men nu gör jag det, igår så var vi bara hemma och tog det lugnt, tittade på massa film och bara hade det allmänt mysigt. Idag så har vi inte gjort mycket drog oss hem till Rönninge och bara tagit det lugnt, nu städar han lite och jag sitter och bloggar. :)

Svarar på kommentarer imorgon eller måndag.

Puss

-

Hate is a strong word in the world but I really, really dont like you!

kärlek och respekt..fast nae

Hejsan,

Vet inte riktigt vad jag skriva, har inte så mycket att säga. Har varit och köpt lite julklappar idag tillsammans med min älskling och sedan så var vi och käkade lite lunch tillsammans. Åkte hem runt 3 tiden och pratade med pappa och sen väntade jag tills hans möte var över så vi åkte till willys och handlade lite mat till oss. Mums. Åt en billys pizza och pappa tog något helt annat, haha tjockis far jag har! :)

Imorgon blir det en tripp till Hölö då jag sover över där, fyfan va mysgt säger jag bara. Älskar verkligen att vara hemma hos min älskling. Det är älskvärt. Mja, har inte så mycket att skriva, ska ta tag i min städning nu och lite grejer, så vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon beroende på vad jag är sugen på.

Tadaa, kan visa en bild däremot, får se vilken det blir... *TRUMVIRVEEEL*
tadaaa....


Gråtfärdig och massa, yes! fan va jag älskade mina lockar där dock!

No pics today

Jag är så ledsen, min förkylning ligger kvar och jag hostar som bara den, min rygg får så förbaskat ont så fort jag hostar, det känns i lungorna. Så ledsen jag blir av denna smärta alltså ;/..

Träffade älskling idag, det var skönt, vi tog oss en fika sen rörde vi oss hem mot Hölö en stund där vi tog ett bad och sedan sov jag i ca 2 timmar, det var skönt. Somna mot hans bröst. Älskar det! Men iaf, det var väl det som hände. Sitter och testar ifall min sony ericsson fungerar nu så vi får väl hålla tummarna för det, ifall älskling behöver ha tillbaka sin telefon som jag hoppas han inte behöver.

Ska ta mig ett bad lite senare och sen ska jag bara ta det lufnt så min förkylning släpper.
Vi hörs senare, puss

Samsung

Damn, min förkylning ligger kvar, inte okej fast det är lite bättre idag än så länge. Nåja, blev inget inlägg igår eftersom jag somnade runt halv 10 och det var hur skönt som helst. Hinner inte skriva så mycket för jag ska ta bussen som går 10 i och jag har lite saker att fixa, skriver iaf mer när jag kommer hem. Svarar då också på kommentarer.. :)

Puss ha en bra dag

RSS 2.0