In da house

Hej,

Är hemma hos älskling nu och vi försöker hitta på något att göra men vet inte riktigt vad det blir. Kanske film. Ja, idag var vi till banken och fixade lite med pengar osv, sedan så gick jag, älskling och ludde runt i södertälje och bara chillade lite. Mysigt. Imorgon så blir det att åka till Skärholmen tror jag och shoppa lite, hoppas på att få tag i en party topp eller något liknande så att jag kommer vara finfin tills på lördag då det blir utgång för mig och älskling :) mysigt värre.

Det är väl allt för mig för tillfället ska försöka att göra om min blogg snart också, men vet inte riktigt när jag får tillfälle till det. Men det kommer ske under en snar framtid.

Puss /

Hölö

Hej hej,

Sitter hos älskling nu och kommer att göra det ett bra tag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva eftersom det har hänt lite privata grejer i rönnnge. Men iaf, jag sover här. Vi ska nog till södertälje snart och ja, jag vet inte vad  vi skaa göra men någonting blir det. Tadaa, kanske köpa något gott och bara chilla galet hemma med en film? :) mysans.

Aja, lite snabb update, vi hörs imorgon eller senare

puss

<3

PUSS!


Du

En person som alltid har stöttat, motiverat, funnits, sträckt ut sin hand, hjälpt, har ett hjärta av guld och så mycket mer, jag trodde aldrig att en sån person kunde förändras på så kort tid. Och speciellt inte att personen va du.

Rönninge gymnasium

God morgon,

Jag är verkligen en usel bloggerska men ja, jag har haft annat för mig. Igår så hann jag inte eftersom jag kom hem halv 5 och sedan efter jag hade käkat så var det bara att springa till tåget och möta upp älskling och ludde. Tahaha, vi hade det skojs, dom tog med mig på upptäcksfärd vilket slutade med att vi aldrig kom dit vi skulle, men ja, jag ska dit någon annan dag! :)

Idag så vet jag inte vad som händer, jag ska till skolan om typ 20 minuter, då måste jag dra mig iaf och sen blir det väl typ hem och sova, är så jäääkla trött så det finns inte. Men det kanske blir bättre? :) jag vill träffa älskling men tror inte att det blir idag då han slutar sent och jag är fan ta mig trött som ett monster. adhd.

Nej men, jag skriver nog senare, vi hörs.

Peace and Love

mineral powder

God morgon,

I helgen så har jag varit med killen och vi har inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt, sett film och myst. Det behövdes. Igår så var hans farmor och farfar på besök också, det var nice. Så dom käkade med oss. Kollade just mitt schema, så jälvla soft. Går liksom bara tisdag och torsdag i skolan. How nice?! :D

aja, nu måste jag göra mig klar, ska till farmor och farfar alldels strax :)

pusspuss

Natti

 

Med denna bild säger jag God natt!


25/3-11 välkommen

Hej,

Är nu i Hölö och väntar på att min prins snart ska duscha färdigt. Idag så har vi inte alls gjort mycket, vi typ var i södertälje och kikade lite i affärer och sen så var det bara en bussfärd hem hit. Igår så var lilla jag i skolan och sen mötte baby upp mig. Vi drog hem till mig och massa, efter middagen så drog vi till sjukhuset för att min syster har äntligen fött sin älskade son. Jag har blivit moster. <3

Vet inte riktigt vad som händer ikväll eller just nu men det lutar nog att se på en rulle. Mysigt. Och tjoocka en massa. Planen var väl egentligen att dra till cesars idag men dom ändrade sig väldigt fort, hah. :) men iaf, myskväll.

Skriver nog mer senare, så vi hörs.

Puss och kram

japp, jag låter bilden tala för sig själv!

we belong together

Just fight it back!

 

Okej, fick en kommentar av en brud som heter Emma om att jag skulle skriva min första "snurra", och grejen är den, jag KANSKE skriver de, vi får se. Kommer iaf inte upp idag, kanske senare i helgen.

 

Idag så kommer min älskade prins till mig, weei längtar så fucking mycket. Men ja, vi ska mysa och ha det allmänt skojsigt. Hoppas på fint väder imorgon så vi kan göra det vi har planerat. :) Ska sminka mig snart så det är klart sen blir det bara att pysa till skolan. Vi hörs sen, eller imorgon.

Puss

bättre humör

Okej, mitt psykbrott försvann. Jag har nu pluggat en stor jävla del av mitt arbete, har bara en grej att skriva nu och sen efter det så ska älsklingen hjälpa mig imorgon iaf.. aja, ska typ dammsuga av nu och sen göra något att äta. Fortsätter skriver lite på mitt arbete ikväll orkar inte just nu. Vill ha någon att gå en promenad med också, skoojs. Har bara varit inne hela jävla dagen.. aja, vi får se vad som händer.. :-)

Peace out maaan! <3

-

Vet inte om jag kommer skriva så mycket mer, jag vet inte ens om jag kommer att ha kvar bloggen. Nu måste jag plugga sönder mig. Vi hörs när det skrivs
Kram

Pass

God morgon,

Nu blir det städning hela dagen för min del och sedan så får jag se vad jag ska hitta på resten av tiden. Jag kommer kanske inte kunna blogga så mycket idag eftersom jag är upptagen och sedan så KANSKE jag blir moster idag! :D fyfan va skojs. :) längtar!

Ville bara säga att jag lever så att ni inte undrar ;)

peace ooout maan!

you're a fucking pain in the ass

God morgon,

Har gjort mig klart och så även tryckt i mig en liten frukost. Jag är trött men jag ska pallra mig till skolan idag, så jäkla tråkigt. Men iaf, ska dit och ha religion och hoppas att jag får något gjort. Annars idag händer det inte så mycket ska nog bara ta det lugnt e så trött och massa, vill fixa min blogg också. Men vet inte hur.

Skriver sen,

puss och kram


Trött

Jag har brytit bästis hjärta med älskling. Det står våra namn på hjärat.. :)


Hejhej,

Innan jag börjar med det "viktiga" så tänkte jag slänga in ett inlägg. Idag så har jag varit med pojken min och vi fikade och hämtade mitt pass. Satte oss en stund i solen också, eller kanske inte var så mycket sol men ja, mysigt var det enda tills en mamma typ kom och började prata, men aa.. Sen så efter det så drog jag hem för att hinna äta innan min intervju men icke sa nicke dom ringde med återbud. Synd. Mja, sen så har jag bara drivit omkring med katten  hemma. Blir att städa upp mitt rum nu eftersom jag bara tog garderoben igår så ja, det är planen idag. Behöver också plugga, SKOJS. Nej, me det måste jag göra. MÅSTEMÅSTEMÅSTE.

Men jag skriver senare, vi hörs.

Peace and Love

Himlens alla stjärnor sjöng för dig

Slänger in ett snabbt inlägg nu innan jag ska trycka i mig lite frukost och sedan så ska jag försöka hinna med 21 bussen, vi får se. Det är sol ute och jag typ älskar det. Haha äntligen är våren på gång. Tror dom har fixat uteserveringen här i Rönninge nu också. MYS!

Justja, igår så städade jag min finfina garderob och jag tänkte slänga upp bilder på de just nu. Före och efter bilder.



FÖRE



EFTER

tonight

sorry bilder kommer upp imorgon, har inte tillgång till en dator nu. God natt, kram på er <3

Garderob städning

Hallu allesammans,

Praatar med min bästaste Angie och sen väntar jag självklart på att min finaste älsklings prins ska höra av sig till mig. Fan dagen e ju perfekt. Hah, jag har varit i skolan hade religion då vi kollade på filmen fight club. Jag gillar inte filmen så jätte mycket men ja, den funkar att titta på.

Om ett litet tag ska jag börja att ta itu med garderoben. YEEEE, eller inte, men ja, det behövs, iaf nu när våren kommer och ja, då hittar jag alla mina finfina vårkläder och sen får jag en anledning att köpa mer när man ser att jag inte alls har så mycket kläder, använder knappt hälften av dom känns det som. Haha, blir prima ballerina. På fredag om jag har tur så blir det nog tippen med kläderna elller så ger jag dom till myrorna har inte riktigt bestämt mig ännu och sen får jag se hur många kassar det blir. Men ja, det blir bra.

Vi hörs senare

Puss och kram


<3

<3



Den minst skadliga formen av tobak

Humör: Glad :)
Plus: Vakna upp bredvid älskling <3
Minus: Mitt snus håller på att ta slut
Låt: Rise against - Everchanging
Händelse: Promenad i solen med älskade!
Planer: Åka till syster och Jimmy.
Drog: Älskling <33
Måste: -
Vill ha: Lakrisklubba. :D
Saknad: Åscar <33333333
Ser fram emot: Att bli moster! :)




Lizen - Min största kärlek

Kärlek

337 dagar tillsammans med baby!

Xperia

Tjo,

är hemma hos älskling nu och vi ligger bara och degar. Vi har nyss sett klart beck och ja, det var helt okej. Är sjuukligt trött just nu så vill egentligen ta en promenad, men självklart ska det snöa då så det får vänta.

Ikväll så blir det att se någon bra film skulle jag tro och bara chilla galet. Mysigt värre.  Åh har saknat min prins så otroligt mycket så ska bli skönt att sova med honom i helgen. :)

Skriver kanske senare vi får se, men tillsvidare säger jag..

peace and love

Glatt humör

God morning sunshine,

Skrev ingenting igår för att jag snackade med mamma och pappa om some stuff, weei, skojsigt. Fick också en jacka av pappa. Hahah hans gammla skinnjacka, riktig knutte jacka ;) aah, den va fett sexig. :) Har just klätt på mig och sådär så ska bara sminka mig och fixa håret lite granna sen är jag redo för att dra mig till bussen, HAH trodde jag.. kom just på att jag måste "packa" lite kläder jag ska ha med mig till hölö. Skojs. :)

aja, jag skriver mer när ajg är i Hölö hos baby, så vi hörs

Peace and love fuckers! :D

BRB jag måste hämta mitt snus

Tjenare,

Kom hem för ett tag sedan och så har jag hunnit käka och prata lite med mitt hjärta. Idag så har jag och älskling varit HELA dagen, MYS. Vi var och fixade pass till mig och sedan tog vi oss en tripp till Huddinge där vi käkade lite lunch och kollade i affärer. Så mysigt och gott. Jag fick en ögonskuggsplatta och lipgloss av baby! :D så snäll. Hah, som månadspresent. Juste fick också "en kärleks förklaring" så söt han är! :d thihi..

Ikväll så blir det att ta det lugnt och fixa lite inför fredag då jag åker till Hölö. Så ja, det är väl planen. Det ska bli skojs. Idag är jag superglad! vet inte vad det är, men det är fan lyckorus inom mig. Hah. :D underbart.

Mja, vi får väl se hur länge det varar, men just nu så kan ingenting få mig att känna mig ledsen. Thihi! :D

Vi hörs senare, puss!

Jag leker faktiskt att statviet är en pistol HAHA :D så sköön humor har jag! Viiisst älskling?! :D


07.46

God morgon,

Det blir ett snabbt inlägg nu på morgonen för att jag ska snart dra mig till bussen och sen vidare till Södertälje för att möta min läckerbit. Mja, idag blir det bara att chilla, ska fixa pass sen vid 10 i Flempan, thihi skojs. Hah, nu ska man ju ha värsta fingeravtrycket och så, coolt! :D

Magen min har ont, jag är så fucking hungrig men vet inte om jag kommer hinna äta på en kvart, eller om en kvart går bussen. SÅ drygt. Aaah, men ska kolla ifall det finns något litet. Dör ju här hemma.. :)

Skriver mer när jag kommer hem sen.

Peace and love

Just old lights.

Hallå,

Har suttit och pillat med bloggen en stund. Är fett trött så ja, det fick jag göra. Vet faktiskt inte om jag är nöjd eller inte, det är som vanligt. Jag är aldrig nöjd. Inte ens med mig själv. Skojs liv jag har. Aja, väntar på att älskling ska ringa mig och sen så ska jag duscha och se på efterlyst. Hoppas på någon jävla action snart. DEPPMODE. Är ledig hela veckan ut nu. TACK GUD. Hah, så skoltrött som jag är så tackar jag för varje lediga minut jag har i skolan.

Satans jävla piss, är skit ledsen också, orkar verkligen inte mer. Ingen förstår mig. Eller jo det gör dom men det verkar som att ingen vill förstå. Alltså, nej det finns inga ord. Jag är för ledsen för att ens berätta hur jag känner. Bra gjort. Jag är såååå duktig.

Detta var ett ytterligare jobbigt och onödigt inlägg. Månadsdag imorgon, häärligt. Dock ska vi prata så jag vet inte hur det kommer sluta eftersom jag vet inte om VAD vi ska prata om. Aja det ordnar sig det också. Antar jag.

Mja, detta får nog bli de sista inlägget för idag eftersom jag inte skriver något som är kul för folk att läsa. Inte ens mig själv. Bra jobbat.

lotion

Hejsan,

Kom hem från skolan för ett tag sedan och det var lika trist som alltid. Åh orkar verkligen inte, har tröttnat så otroligt mycket på den skiten. Aja, ikväll blir det bara att ta det lugnt eller något, jag vill göra något, jag vill dansa. Men jag har inga cash för att dra ut o dansa eller så, hah får ta det hemma eller något. Aah men iaf, imorgon så blir det att dra till polisen för att fixa pass. Kommer ju sluta bra. Hah in my ass. Men men, det kommer nog gå bra. Ska äta med killen också efter, mysigt värre. :)

Detta var ett heeelt onödigt inlägg känner jag, men aa, jag vet inte. Är inte på humör idag så jag säger väl bara att ja, vi får se om det kommer någon mer uppdatering idag..





Falling down

God morgon,

Vet inte varför jag är vaken nu fast jag har sovmorgon menmen, slipper jag stressa i alla fall. Jag har precis tryckt i mig lite frukost och dricker nu te. Ska snart fixa håret tror jag, eller något. Jag blir så less på att min plattång är trasig men ja, ska försöka få pappa att fixa den ifall det går, han pratade om det i alla fall.

Idag blir det bara skolan för min del, har ju som sagt religion, får se vad vi ska göra då, hoppas på att jag får sluta tidigare! MÅSTE få göra det. Är så trött på skolan hah :D, saknar min lilla plutt också, men imorgon träffar jag han igen. Vi har förresten månadsdag då! :) GOS!

Men ja, som sagt, ska snart fixa mig lite och sen får jag se ifall jag slänger in ett inlägg innan jag ska gå, tror nästan att jag hinner det, hah! :)


Minns  att vi tog den här bilden på våran 2 månaders dag!

En CP-mongolid gästbloggar #5


Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så,
För det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann,
Hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand.
Och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va' isär.
Önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.

Varenda dag i din närvaro är som en dröm, få somna med dig mot bröstet på natten och vakna av att du ser på mig med dina fina ögon och helt otroligt vackra leende och ger mig en god morgonpuss med dina mjuka härliga läppar.. Och vi har alltid roligt, vi skrattar och skojar med varandra hela tiden, och du gör mig lycklig. Visste inte ens att en enda människa kan ge så mycket kärlek och lycka innan jag träffade dig, och under dom här snart  månaderna har du varit min drömtjej, och jag känner hur vi verkligen passar perfekt tillsammans!

Och du är så sjukt gullig, ärligt det finns inte ord som kan beskriva det, men du är verkligen världens sötaste människa, fattar inte vad jag gjort för att förtjäna dig min ängel, men jag vet att nu när jag har dig så kommer jag aldrig klara mig utan dig! Det finns bara en enda jag vill ha, och dela mitt liv med och det är du, vi pratar ofta om våran framtid och det är verkligen min dröm, snart åker vi till något varmt land och kan ligga och mysa på stranden, det kommer också bli en dröm, som det mesta är med dig gumman.

Känn dig älskad!



Martin..

Detta uppfyller du, så enkelt men ändå så gör du det med ömhet, lycka, kärlek och glädje.

- jag älskar när jag får ligga mot ditt bröst när vi sover, ser på film, myser, du stryker med din hand över mitt hår och du håller om mig hårt, när jag är i den stunden, då kan ingenting hända mig, absolut ingenting.

- jag älskar när du håller i min hand när vi är ute och så, då alla ser att det är du och jag som hör ihop. Att det är du och jag mot världen. När våra ringar klingar mot varandra så blir jag alldeles varm inombords. Jag älskar dig.

- jag älskar när du bara har ögonen på mig, varje sekund då vi är tillsammans. Du fokuserar bara på mig, det är jag som är i "centrum", rampljuset!

- jag älskar när du lyssnar, förstår och förklarar för mig saker och ting. När jag inte förstår, använder fel ord så skrattar du lite och sedan förklarar du för mig vad jag hade för fel och vad jag skulle haft för ord istället.

- jag älskar när du inte låter någonting hända mig. När jag berättar vad som har hänt och man kan se ibland hur det svartnar för ögonen på dig. Jag älskar att du inte låter något ske.

Vi har nu varit förlovade i 10 månader, tänk dig 10 hela månader tillsammans! Så jäkla underbart. Tiden går så fort med dig älskade. På torsdag har vi vart tillsammans i 11 månader. Snart ett år tillsammans. Tänk dig, vi två tillsammans i ett år. Hah, jag trodde inte det skulle hålla såhär länge, men här står vi, starkare än någonsin. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, både bra och dåliga saker, men ändå så har vi bara blivit stabiliare.

När vi är ifrån varandra så blir jag helt hyper.  Jag klarar inte flera dagar utan dig, det går verkligen inte. Men jag försöker. I sommar däremot då vi åker till Cypern som det lutar åt nu, då får jag vara tillsammans med dig varje sekund, minut, timme, dag. SÅ underbart. Jag längtar verkligen. Kommer att vara en resa att minnas. Du kommer att göra resan.

Jag älskar dig älskling, jag kommer aldrig släppa taget
Jag finns för dig, när det stormar på havet.

15 maj 2010 <3


10 månader <3

Hej,

Kom hem för en stund sedan då jag var och träffade älskling i Södertälje. Pluggade lite teori och sedan så bara chillade vi, jag köpte med mig en tröja och en eyeliner också, skönt. Det blev en fika också på Café blå mäktigt och gott var det med kladdkaka, weei. Annars idag blir det bara att städa upp i mitt rum eftersom vi kommer få katt besök nu i veckan eller nästa så lika bra att göra det nu och sen för att göra älskling lite stolt också då det ALLTID är stökigt när han kommer hit, hah. :)

Mja, jag och älsklingen har förresten varit förlovade i 10 månader idag, så grattis till oss. Tiden har gått så himla snabbt tillsammans med honom men det är roligt. Vi firade inte med något speciellt istället så ska vi nog göra det kanske i helgen eller något liknande. Vi ska ju däremot åka på en resa tillsammans inte så långt efter våran ett årsdag och ett års förlovning, så det blir en slags firande där! MYS! :)

Nu ska jag sätta igång att städa och så, skriver sen!

puss och kram


If you ever loved somebody put you hands up

God morgon,

Har studiedag/ledig idag för att vi har någon buffel vecka i skolan eller va det heter så ja, det är skönt. Ska dock till skolan imorgon och ha religion, snark men men, kursen är snart slut så det är skönt.

Idag blir det att träffa älsklingen och plugga lite teori och om jag har tur så kanske vi kollar lite i affärer, det vill jag! Måste ha lite nytt nu till våren, ååh längtar tills vårjackan åker fram, blir dock att ta ut fodret i min jacka idag. :D

Jag väntade på att plattången skulle bli varm, den tar evigheter eftersom den är ganska gammal (jag pajjade den nya) så ja, den väntade jag på, men gav upp just, orkar inte att den inte ens hade blivit ljummen efter 10 minuter,  hah så jag får se hur det blir med håret idag, :)

Blir att sminka mig nu, vi hörs senare! :)

Peace and love


Min snygging! Love u

Måndag

Hallå där,

I helgen har jag varit med älsklingen så därför har det inte blivit så bra uppdatering men jag lovar att jag ska bättra mig på det. Vi har egentilgen inte gjort något speciellt, bara tagit det lugnt o så. Eller i fredags så firade vi Anton på hans 16 årsdag så det kom lite släkt och vänner på besök. :)

Lördagen spenderades hemma i Rönninge då vi bara chillade, skrev lite körkorts teori och bara hade det allmänt mysigt. Vi kollade också på livet är en schlager, SJUKT bra film! :)

Mja, har inte så mycket mer att skriva om så jag återkommer senare, eller juuuste, jag kan snart boka halkbana och sen ska jag göra om min blogg somsmåningom. Jag är inte nöjd. Men jag vill ha ljusa färger, så ifall ni har några förslag så är det bara att säga till. :)

PEACE AND LOVE


Bild i repris. TAGEN PÅ CP!

Love letter

god morgon,

ligger hemma hos älskling nu och han gör frukost till oss, men jag ska snart gå ut till han och hålla honom sällskap, så snäll är jag! :) thihi, igår så var det ju en massa folk här, det var skojs. Vi käkade tårta och massa mat, hah muums :D mja, och idag så vet jag dock inte vad som händer, men vi ska iaf till Rönninge och sen kaaanske vi drar ut på en promenad, jag hoppas nästan på det eftersom solen skiner, om den nu kommer göra det när vi kommer hem dvs. ska försöka ta med mig kameran då också, NYA BILDER! <3

Mja, har itne så mycket mer på hjärtat just nu så vi hörs sen

Puss och kram

low low low

Hey you,

Är hemma hos älskling nu och han ska laga mat, vi gick till konsum för att handla lite tills ikväll, mums. Senare idag så blir det kalasfirande då hans lillebror Anton fyllde år igår så det kommer lite släkt och vänner till dom, mysigt värre. :)

Idag är jag gladare så ja, haha vet inte däremot om jag kommer att blogga mer just idag men imorgon kommer det annars lite inlägg, tror jag. :)

men vi hörs,


drive me crazy



Sjukt trött, ledsen, arg och ja.. allt..

uppdaterar sen när jag har lugnat mig. Förtillfället säger jag bara fuck off på allt. Jag ska gå och lägga mig efter min kille har ringt. PALLANTE den här fucking cp rädslan jag har hela tiden. Liksom, varför? det går inte en enda jävla dag då jag inte är rädd? alltså, jag blir så arg för att jag är rädd, ledsen för att jag är rädd. Det går liksom inte ihop? EN enda människa förstår hur jag känner, men han och jag har redan pratat och nej, det går inte att bota min rädsla mot något verkar det som, vi kommer inte på något iaf.

Aja, pallar inte. Vi hörs.


Amazing






God morgon allesammans,

Ska snart göra mig i ordning för att möta upp älsklingen då vi ska typ fika tror jag och sen ska vi vidare till h&m för att köpa lite saker till mig, galet bra! :-) Blir att köra lite med Nicklas också, nicenice, kommer gå super bra, är sjukt taggad på det, tror jag. :)

Bara så att alla vet, jag hatar att solen är framme då man sitter inne och ska klä på sig, jag lurar mig så starkt på vädret, liksom tror att det är "varmt" hah, :(

Har inget vettigt att skriva så jag skriver när jag kommer hem istället, måste ta o göra mig i ordning också, ÄTA frukost hah, glömmer nästan alltid det, även fast det är SJUKT gott, hah! :D

Puss och kram

Dont touch my tralala


Hallu,

Jag kom nyligen hem efter att jag har kört med pappa, gick superduper bra även fast jag var fett trött innan, men så är det.. jag är lite piggare nu och ska snart börja duuunka musik, love it!

Tidiare idag var jag i skolan och det var nice, eller ja helt okej, vi hade religion och där satt vi och pratade ganska mycket om kvinnan eftersom det var kvinnodagen igår. Det var nja helt okej kanske, :-) efter skolan så mötte jag upp älskling en snabbis, mysigt värre. Vi satt vid stationen och pratade lite eftersom det behövdes, skoojs. :-)

Nu väntar jag egentligen på att älskling ska äta klart och så, så han ska ringa lilla mig, ååh längtar så as mkt :D

Skriver mer senare, :)

Puss och kram

Navelpiercing

Tänkte berätta lite om min nya piercing jag har i naveln eftersom det är en del som frågar ifall det gjorde ont och sånt där. Så ja,

Jag har haft 2 styckten piercingar innan i naveln men jag har varit tvungen att ta ut den för att det har blivit infektioner och lite sånt där som man får om man inte sköter den ordentligt, som jag inte hade gjort. Jag tog ut den för tidigt, tvättade inte alls så ofta man skulle göra så jag får egentligen skylla mig själv.

Men nu, när jag gjorde en ny så bestämde jag mig redan innan att jag inte skulle sabba det, jag ska tvätta och sköta den så bra jag bara kan och självklart ska jag låta den läka ifred. Ska inte byta den förens 6 veckor då man FÅR byta den. Men iaf, jag och älsklingen åkte upp till Stockholm central och på Hötorget fanns det en bra piercingstudio där det var drop in. När jag väl var där så var nervositeten hur stor som helst, jag var rädd, även fast jag liksom hade gjort det två gånger innan..

han som piercade mig var riktigt bra och då kände jag mig ändå lugnare, sa till när han skulle sticka osv, jag tänkte same shit jag har gjort detta flera gånger. Men det var faktiskt inte så som jag hade tänkt mig. Det var den värsta av alla gånger. Jag hade lite ärr och bråsk från förut så det gjorde så förjäääkla ont när han tryckte in nålen, jag var nära på att gråta. Det tog en liten stund men sen när det var över så kände jag bara hur glad jag var att jag klarade att gå igenom den smärtan hah, va sjukt det låter, men jag blev glad.

Har haft den i två dagar nu och jag har liksom skött den bra, det ömmar ingenting och ja, det ser riktigt fint ut. Ska lägga upp en bild lite senare på min piercing så ja får ni se. :)

Och till er som vill göra en.. gör det, var inte rädda, för första gången gjorde inte alls ont. Eller det kändes som ett litet getingstick och går över snabbt. För mig gjorde det ju ont för att jag redan hade haft hål två gånger. Så det är bara att köra på, för kan säga er att om man verkligen vill, så kan man. Och det blir riktigt jävla snyggt tycker jag, spec till sommaren :D hah, några frågor angående piercingen så är det bara att höra av er ! :)

Kram/

Oh I know I'm out of control now

God morgon,

Har sovit som en liten prinsessa inatt, fast jag sover såklart ännu bättre när min finaste prins ligger bredvid och jag får höra hur hans hjärta slår då jag ligger mot hans börst. Åh vad jag längtar efter honom. Menmen, jag träffar honom imorgon. MYS!

Idag blir det skolan så jag ska nog snart fixa mig, men vet inte vad jag ska ha för kläder på mig. Buhuu.. vet inte ens vart alla mina kläder är?! har jag lånat ut dom? jag vet att vissa kläder är hos älskling, men det är liksom inte ens hälften av alla som är borta..?

Nu måste jag klä på mig och så, kanske slänger in en dagens senare om jag orkar,
vi hörs sen!

Pece and love


kommer vara trygg länge, insett att mannen är en skyddsängel

Shue,

Längtar så galet till fredag så det finns inte, jag och älskling ska dra o kötta någonstans i tälje, minns inte riktigt vad stället hette, men fy satan va kul jag kommer att ha det, mohaha! :D
Kollade också just en blogg, vill ta en massa nya bilder, såna som är söta, sexiga, normala, onormala, you name it! :D Är så jävla pepp på allt just nu, även fast jag tidigare ikväll hade en tpl period. Men den är borta. Hur underbart är inte det, haha.. :D

Mja, ska alldeles strax hoppa in i duschen men först väntas det en stor kopp citron te, hah love lovel love! Det är nog det godaste jag vet, efter söderblandning iofs men ändå. Ritade också tidigare idag, resultatet ser ni nedan, hah om ni ens rör bilden så ska jag fan cuttaaa er, typ iaf, nej men fråga först.. finns några som inte ens har gjort det och då blir jag fett förbannad. Så ja, om ni frågar så blir jag glaaader! :D

Nej detta var allt för mig, puss och kram,

hörs imorgon då någon gång, har lektion mellan 12 och 3 så ja, ingen uppdatering där mellan men efter det så slänger jag nog in ett inlägg, troligen. :)


Min bild när det inte var färg. Snygg vaaa? ;)


Kreaktivitet

Mohaha, lånade älsklings pennor, eller kan man säga att jag har tagit dom?... ;)

Början av min finfina skiss... ;D

Och så blev det lite fääärg...

Resultet... ser bättre ut i verkligheten, den rosa är lite mörkare än vad den är i bilden, och hjärtat lite ljusare än vad de är på bilden. :)


So long..


Har suttit med min blogg ett tag nu, vet inte riktigt ifall jag blev nöjd, men den kommer få vara uppe ett tag i alla fall. Orkar inte ändra så mycket mer. Innan hjälpte jag en väns syster med hennes blogg, hoppas hon blev nöjd i alla fall.

Är ledig idag så det blir bara att ta det lugnt och sådär, vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. tror det blir att läsa lite bloggar och sedan så ska jag väl bara chilla galet, kanske spela något pang pang om jag hittar nått, vi får se. :-)

Men men, jag skriver mer sen,
peace and love!

Tillbaka till min gata

Usch har suttit här alldeles för länge.. jag måste ta o sätta igång med städningen snart, nu helst. Men ska bara skriva klart detta och fixa en till grej .. men efter det så kommer jag städa.. i promise!

Var med älsklingen idag för att det hände lite grejer igår så då pratade vi ut om det, vi fikade och sen drog vi oss till stockholm och där piercade jag mig i naveln. Snyggt värre! Mja, det var det vi gjorde idag, kollade lite i affärer också, bara lite snabbt. Sen så ja, drog vi oss bara hem och jag hoppade då av i Rönninge så att jag kunde städa.. som inte har blivit av ännu..

Just ja, när vi satt på tuben, fetaste äckel gubben var där och ba pratade massa skit om mig.. kul liksom.. aja, det var bara att lugna ner sig, för att jag blev lite sur/arg/ledsen. Älsklingen blev inte heller glad då han märkte att det var mig snubben snackade om .. men ja, så är det.

Skriver mer senare, :)

Puss och kram


Ganska old bild men jag bjuder på den :)

Big head





God morgon,

Har varit vaken nu en stund för att jag inte kunde sova riktigt bra efter de som hände igår. Bra där.. så är skit trött nu, mne det är bara att bita ihop. Har bara en lektion idag och sen ska jag hem o typ bara vara, är så trött på allt. Men iaf, ska alldeles strax börja sminka mig och så, ska gå om typ 40 minuter men det är skönt att ha gjort de.. om jag har tid över så kanske jag slänger in ett inlägg till, men får se.

Hah, fett många som besökte min blogg igår.. från att inte ha så många alls för att jag inte uppdaterade till ett antal läsare, hah sjukt. :)

Men iaf, vi hörs senare..
Peace and love

My happy ending

Tjo,

älsklingen sov över hos mig inatt vilket var mysigt, vi kom hem från fjällen igår så därför har jag inte kunnat uppdatera så värst mycket, eller inget alls. Men iaf, pappa skjutsade honom till södertälje och sen efter det åkte jag + familjen till min syrra och Jimmy, vi träffade också Acke och Monicka. Trevligt värre.. :)

Imorgon blir det skola och sen blir det hem o soooova, är så sjukt fucking trött, vet inte vad det beror på, men ja.. får hoppas att det går över tills imorgon. Kommer nog skriva mer om fjällen lite senare då jag orkar blogga och grejer. :)

Vi hörs senare, när det nu blir. :)
peace and love

Mysig stund i liften, love it!

RSS 2.0