.. and now the world is mine

Tjo allesammans,

Har varit i skolan idag och sedan drog jag mig vidare upp till Stockholm och träffade min käraste älskling en stund. Kom hem för ett tag sedan då han och jag har tittat lite på julklappar och så. Vi har även bara myst idag också även fast min förkylning har varit irriterande men vi har haft det trevligt.

Jag kommer inte kunna fixa min blogg så mycke idag eftersom jag har så jätte mycket annat att göra som har med min skolgång att göra, det anser jag som viktigare.

Så jag avslutar här och slänger in ett inlägg lite senare, vi hörs

Puss, önska mig lycka till med pluggandet =D


Go natt

Med denna bild säger jag god natt, vi hörs imorgon någon gång! Puss

Love you baby

Älskling, vem har sagt att allt ska vara bra hela tiden?

Vi bråkar och vi lär oss av varandras misstag, vi vet varandras svagheter, vi har tagit så många kliv och vissa har varit större än andra. Vi håller på att bygga en framtid tillsammans, vi ska resa i sommar, vi ska börja spara till lägenhet efter den resan, vi ska åka till våra ställen, vi ska gifta oss, skaffa barn, hus, ipren hunden, ALLT. Det var bara lite av allt vi har pratat om. Vi ska göra så himla mycket och vi gör saker hela tiden, allt går med tiden. Det är inte långt kvar tills vi står där med fötterna utanför våra bostäder som vi har blivit uppväxta i. Vi är snart på rutan där vi ska inreda våran fina lägenhet. Vi är inte långt ifrån nu. Vi kommer nå allt, bara vi vill. Jag vet att du vill, och jag vill lika mycket som du.

Jag ser fram emot att göra allt med dig. Har vi klarat oss enda tills nu, varför skulle vi då inte klara oss hela vägen ut? Det är alltid motgångar i förhållanden, vissa klarar det andra inte, vi är ett par som har klarat alla svårigheter som vi har stött på, vi har liksom vandrat genom eld och vatten, tagit varandras händer när det har variit tungt, vi har gråtit ut mot varandras axlar och vi har stöttat varandra genom allt, verkligen allt.

Jag älskar dig och jag går igenom allting med dig, svåra som lätta saker. Jag har sagt förut att jag ska bättra mig och jag kommer faktiskt fortsätta med det även fast jag kanske inte lyckas längre än vad jag har gjort. Vi har bättrat oss tillsammans älskling, verkligen tagit ett stort steg. Jag älskar dig för all framtid min älskade fästman! Det är ingen tvekan om att du är mannen i mitt liv, jag ser upp till dig, jag andas för dig. Du är min sunshine, soulmate, andra halva, bästa vän. Allt! <3

PUSS!


19:09

God kväll läsare <3

Jag har gjort om bloggen som ni ser och jag är inte klar riktigt ännu med den, så det är lite som det är just nu. Forstätter imorgon ifall jag hinner och orkar. Hm, jag har städat och det blev riktigt bra tycker jag eftersom det alltid är stökigt och så i mitt rum, det är jobbigt att veta  men skit samma. Funderar starkt på att göra mat också, e hungrig, även fast jag har ätit, fast som älskling sa idag "du är smal så det är bara att svulla" :D haha får köra på den! :D Tadaa.. tänkte lägga in lite pics nu, :)

vi hörs kasnke sen!
Peace and Love



Så såg jag ut idag när jag drog till skolan och sen när jag träffade älskling en snabbis! :)
Fin vaa?! :D älskade mitt hår igår dock, cp natt som förstörde mitt krus, hah :D


Vad försöker du att bevisa?

Hej allesammans, :)

Ska alldeles strax börja göra en stor städning i mitt rum, verkligen städa. Kommer kännas skönt när det väl är gjort men nu har jag dragit ut på det lite granna. Efter jag har städat och käkat lite osv ska jag göra om min blogg, vet exakt hur jag vill ha det så det kommer bli jätte nice för min del. Kommer gå smidigt för en gångs skull. Hoppas jag. Mja, har inte hänt så värst mycket idag, var i skolan och så..

men vi hörs sen med förhoppningsvis en ny design! :)

Peace and Love


Du är min stora kärlek

Vi har gått igenom mycket på 7 månader, vi har tagit ett stort kliv framåt i vårat förhållande, vi har alltid funnits för varandra när det har varit knasigt. Jag älskar dig mest av allt Martin Hammarberg! <3 Vi går igenom mycket, och vi kommer gå igenom så mycket mer. Jag älskar dig massor. Puss!<333333

Katten gustaf

Såhär känner jag mig just nu på ett ungefär.. ska snart se Noll tolerans med älskling och hans bror..

Peace and Love natti natti


No title

Hej kära läsare,

Sitter i älsklings brors säng och bloggar framför en brasa. Riktigt mysigt kan jag säga er. Älskling och hans lillebror städar för fullt och jag bara ligger och latar mig men det är härligt det också.

Idag har jag och baby varit inne i Södertälje och typ bara fixat lite, vi har varit och ätit också. Gott. Sen om en liten stund så ska vi baka pepparkakor, så jävla nice. Vi kanske ska åka pulka också, hoppas nästan på det, eftersom det är så jävla mysigt fast det är galet kallt ute. :(

Ska kolla runt lite på interner nu medans älskling är i duschen,

Vi hörs peace and LOve

Snabbt

Tja tja bloggen

Uppdaterar lite snabbt nu för att sedan ska jag och älskling fixa mitt rum ytterligare lite. Kommer inte lägga upp något resultat idag, det kommer lite senare, hinner inte just nu. Men fixade om en klänning till en kjol.

Nu ska jag fixa med älskling,

Vi hörs imorgon, puss!

All you need is love

God morgon läsare!

Är på älsklings jobb nu och försöker att sätta mig till rätta. Har ingen stol som är så hög som bordet så det ser ju ganska udda ut när jag sitter så lågt. Men det är nice. Lyssnar på All I need is you ännu en gång, den är så vacker! älskar den, ska be älskling fixa den sen när vi kommer hem till mig.

Som sagt, han sover hos oss och det kommer bli hur mysigt som helst, vi ska även ta fram lite julsaker så då blir det lite julpyssel hemma i Rönninge, galet mys! Vet inte riktigt vad mer som händer, vi ska se idol i alla fall och hoppas verkligen att Linnea åker ut nu. Orkar inte henne..

Sydde lite igår och jag sydde om en klänning till en kjol, tyvärr så har jag inte bild just nu, men det kommer att komma sen när vi kommer hem till mig, eftersom älskling ska ta kort på den och jag har ingen sladd här.. så ja.. det blir nog bra

Titta så sööt snögubbe, en sån ska jag göra i helgen om det går :D

Peace and Love


Free fallin'

Tänker inte skriva alls mycket eftersom jag ska alldeles strax börja sy. Så det rä det jag kommer syssla med ikväll så jag kommer faktiskt återkomma imorgon! :)

Kan säga att jag ska till älsklings jobb imorgon också, får se hur det går då, hoppas på bra. Det är så skönt att vara där faktiskt, så lugnt och skönt. Jag gillar det även fast det kan kännas lite trist ibland.

Men vi hörs, puss och kram!

Martin Hammarberg<3

Jag älskar dig :)


En bild säger mer en tusen ord

Hejsan

Sitter fortfarande kvar på älsklings jobb, ska börja röra mig hemåt runt kvart i 4 så det är ett tag kvar. Ja, har ju spenderat dagen här och det har varit helt okej, lite små trist men annars så var det bra. Vi käkade lite innan dom stängde och sedan drog vi oss en sväng i Södertälje för att fixa lite grejer.

Helgen som kommer så ska vi troligen till Skärholmen eller Stockholm, beror lite på hur vi kännwe oss. Men det kommer bli mysigt. Åker till älskling på lördag så jag vet inte hur mycket jag kommer att blogga, och hoppas verkligen att min klänning blir klar också ;/ för kommer inte göra nått på den imorgon eller till söndagen. Vi får se.

Skriver mer när jag kommer hem,
Peace and Love


Södertälje trafikskola

Hej allesammans, :)

Sitter nu på älsklings jobb och bara tar det lugnt, vi ska nog ta och äta sen hoppas jag. Innan vi drog hit så fikade vi på Tidermans och det var hur mys som helst, gott också för den delen. Ska hämta ut en bok också sen. Härligt värre.

Ska försöka börja på min klänning som jag ska sy också, hoppas det! Den ska också bli svart fast mer än så säger jag itne det får ni se sen när den blir klar. Nyfikna? :D
Annars så ritade jag lite igår och det var nice, ska nog lägga upp bilden lite senare, när jag kommer hem.

Vi hörs, kram! :)


God morgon <3


Tusen gånger starkare

Go kväll <3

Hade tänkt att sy om ett par jeans men den orken hade jag inte, så istället så fixade jag klart min klänning/tunika som ni alldeles strax kommer kunna se i detta inlägg. Den kanske inte blev världens bästa, men jag är nöjd och det är väl det som är huvudsaken?
Imorgon så blir det att träffa älskling och vi ska fika. Det kommer bli hur mysigt som helst! Längtar efter honom!

Annars då, jag har inte gjort alls mycket ikväll, ska nog ta mig en dusch snart, så härligt och sedan smörja in mig med en body lotion som jag har och den luktar hur gott som helst.

Man ser inte så jättebra, men denna gjorde jag, och man kan faktiskt ha den hur som helst, lång eller kort! :)

Bara ett lila sidenband som jag har knytit runt midjan. Sydde på öglor typ så det sitter fast men ändå avtagbart.

Denna gjorde jag till älskling igår lite snabbt, inte så nöjd. Men visar den i alla fall. Har gjort en som e så mycket bättre men den är inte klar..

 

Detta va allt för mig så länge, peace and love

 

 


Burning inside

Tjena,

Yes, idag blev det att börja på det stora som jag har pratat om en del i bloggen på senaste tiden. Resultatet blev jättebra och det kommer läggas upp i bloggen lite senare, när jag har laddat kameran. Jag var hur glad som helst imorse, men fan inte längre. Vet inte vad det är. Så jävla ledsen. Orkar inte det. FUKKAUR!

Min statestik har också förändrats, och det känns kul. Liksom har ökat med ca 10 personer om inte mer! Känns kul att folk har hittat hit efter mitt byte som jag gjorde för ett tag sen. Ska titta lite på andras bloggar sedan blir det att ta tag i städningen som jag har skjutit upp i flera fucking dagar. Ändring på det chalalala! :)

Vi hörs, Peace and Love

I love the way you lie part 2

Frågestunden avslutades igår och fick ihop en del frågor som ligger uppe nu, får se om det blir en till sån vid ett senare tillfälle. Det får tänkas på.

Idag händer det inte alls så mycket för min del ska börja med en grej som jag bara älskar hah, får se om mitt intresse är just detta. Mer om det kommer jag skriva om ikväll då jag har påbörjat det, och kanske blivit klar. Vi får se. Älskling tror iaf att det är något för mig och det gör mig så otroligt glad eftersom han brukar kunna se vad jag tycker är roligt och sådana saker.

I helgen som kommer ska jag försöka få med mig älskling upp till sthlm eller ifall vi drar runt i Södertälje en sväng för att titta lite på julklappar. Det kommer bli så myspys.. Det är liksom snart jul och jag vet vad jag ska köpa till honom, så otroligt jäkla bra.

Men iaf, skriver mer sen när jag kommer hem idag. Vi hörs!

Peace and Love<3

Frågestund #1

Svaren på frågestunden är här! :)



Hur ser du på kärleken?

Sv; Just nu så ser jag kärleken på ett väldigt posetivt sätt. Jag har hittat killen i mitt liv och därför så är jag kär i kärleken och min fästman såklart! Finns inget finare än just kärlek.

Varför bloggar du inte lika mycket som förut?
Sv; Jag bloggar när jag känner för det, och det har blivit kanske lite mindre nu på helgerna men det är för att jag är med min pojkvän oftast eller hela tiden. Så då vill jag inte sitta framför datorn. Jag bloggar så gott jag kan!

När blev ni tillsammans och förlovade er?
Sv; Vi blev tillsammans den 17 april 2010 och vi förlovade oss 15 maj 2010. Det är de bästa jag har gjort i hela mitt liv och jag tvekade och tvekar inte en sekund på att det alltid kommer att vara han och jag.

Hur tacklar du avundsjuka?
Sv; Jag gör inget mer än att pratar med min pojkvän om min rädsla. Svartsjuka är ett tecken på att man är rädd att förlora den man älskar. Och det bästa jag tycker är att man ska prata me sin kille/tjej så att h'n vet om det. Det är aldrig fel att vara rädd. Man får vara det. Om din partner inte accepterar det då är det inget att ha. Det finns dock gränser på svartsjuka.

Hur många killar har du varit ihop med?
Sv; Jag har haft många oseriösa förhållande och ett riktigt seriöst och det är de förhållandet jag har med min älskade Martin Hammarberg.<3

Hur skulle du vilja att ditt liv såg ut?
Sv; Jag är faktiskt riktigt nöjd med mitt liv just nu. Däremot vill jag bara flytta hemifrån med min sötnos och sedan gifta mig, åh har så mycket finfina planer på just inredning och grejer. :) Love it!

Jag tänkte fråga dig om du någonsin blivit kär i en annan kille när du redan varit i en relation? Om, vad gjorde du då?
Sv; Det har jag inte och jag är väldigt glad för det. Men om jag skulle ha blivit det så skulle jag faktiskt dumpa den killen jag var tillsammans med eftersom känslorna till honom har svalnat och så vill man självklart inte såra killen mer. Bara vara ärlig så funkar det mesta. Ärlighet varar längst.

Hur kan du vara så sjukt vacker och underbar? Hur kan du göra mig så lycklig? :D <3
Sv; Jag är underbar för att jag har fått det av min finaste älskling som skrev denna kommentar. :D Och jag gör honom lycklig med att jag kanske är mig själv och äter? Haha min älskling och jag äter jätte mycket och det är as gott. Vi är tjocka tillsammans och jag älskar det. :)

Vad är det som gör att du orkar blogga?
Sv; Att jag orkar blogga är nog för att jag har några trogna läsare och sen mitt största fan. Det är skönt för mig att skriva av mig. Egentligen så bryr jag mig inte så mycket om just att folk ska läsa, visst det är roligt, men jag tycker det är jätte skönt att bara få skriva av mig och låta mitt huvud rensas.

Var får du din inspiration ifrån?
Sv; Jag får det från andra bloggar. Jag älskar att skriva så det mesta kommer bara när jag är ute eller ifall jag duschar eller något sådant. Det liksom kan komma upp i huvudet ba "aaaah, det vill jag skriva om, det kanske folk gillar att läsa".

När och varför började du blogga?
Sv; Oj, jag började blogga 2006 tror jag, fast har haft 3 olika bloggar innan denna. Varför jag började var nog för att alla andra hade, och sen för att jag insåg att jag älskade att skriva så då blev det ett bra verktyg för mig eftersom då hade jag en period då jag var lat och detta passade bra för mig.

Frågestund check!

Tänkte ha en frågestund bara för att jag kan :D

Så fråga mig vad som helst, svarar ärligt. Frågorna och svaren kommer upp när JAG känner att det är tillräckligt många frågor osv..

Peace


You are the reason to smile on my face

God morgon allesammans,

Har precis gjort mig i ordning för en skoldag som väntar. Har bara en lektion och sedan blir det raka vägen till tåget för att möta upp älskling, nice det kommer bli! Love it! Är fett trött och så väntas det 3 ½ timmes matte, jag orkar inte det. Men han vi har är fett bra, så det är chill! Jani, har inte så mycket att skriva idag eftersom ingenting har hänt ännu. Eller jo, hittade min Forever young tröja som jag fick av min älskling på våran 5 månaders dag. Så jäkla fin! :)

Senare idag så ska jag försöka att lägga upp mina skisser som jag har ritat får se om jag hinnre eller rättaresagt orkar. Skulle städat igår men icke sa nicke, det blev inte heller såå måste ta tag i det idag! Jobbigt värre.

Tar och avrundar här, ska nog kanske ha en frågestund senare eftersom folk har frågat en så jävla massa om mig och så, då passar det kanske med en frågestund, vi får la se om jag pallar med det där hysterit :)

Peace and Love

Forever is a long time

Vart ha min motivation till att blogga tagit vägen? Ja inte finns den så starkt längre, men jag kör på!

Har ju varit i skolan idag, matte och engelska båda lektionerna gick bra och jag är nöjd med det jag prestera idag, heter det så förresten? ;$ iaf, jag var duktig som stannade hela dagen. Imorgon så har jag bara matte och sen efter det så ska jag möta upp älskling en stund för att äta lite och så och sen bär det av mot salem för att klippa mig. Ja, jag har ingen aning om hur jag ska klippa mig, men det ska nog ordnas. Får prata med  henne som ska göra det. Hon har nog bra råd. Ska köpa värmeskydd också någon gång får se om det blir imorgon eller ifall det får vänta. Måste prata med pappa efterosm jag fick pengar av honom för just detta.

Vet inte om jag hinner slänga in något inlägg imorgon innan jag ska till skolan, men kanske! Beror på när jag går upp och grejer, ska iaf försöka vila upp mig, har hört att det kallas skönhetssömn? ;) hah, blir superduper.

Idag och just nu ska jag ta tag i städningen och dunka lite musik och efter det blir det nog att äta nudlar. Muums, det var så längesen men det är så gott. Blir nte så mycker mer än det här idag, tror jag får se. Men iaf, vi hörs imorgon eller när det nu skrivs, ska försöka få in ett inlägg varje dag!


Att en bild säger så mycket!

Besviken

God morgon,

Natten har varit okej, lite svårt att somna och det var jäkligt drygt eftersom min pojkvän somnade eller va det va, han svarade i alla fall inte. Men det är skit samma, ska inte störa någon annans sömn. Ska iaf alldeles strax sminka mig och sen får jag se hur mycket klockan är, sen blire väl att dra sig iväg till matte lektionen. Det är måndag idag alltså är det matte och engelska, fyfan va jag inte orkar det idag. Men det är bara att köra på.

Ska sminka mig nu, skriver mer när jag kommer hem från skolan och grejer. Det kommer iaf bli ett inlägg någon gång ikväll.

Peace and Love

Jag snubbla på mållinjen. Fan va besviken jag är på mig själv.


Who says

Go kväll,

Sitter här och dunkar all i need is you och har dunder mega fucking ont i magen. Fyfaaaan.. inte skönt och inte okej. Men iaf, det är sånt man får ta när man är en tjej som heter Malin. Bara att accpetera. Ska alldeles strax ta mig en dusch och sedan så ska jag lägga mig och läsa tidningen SOLO för att bara ta det lugnt. Kommer bli nice.

Juste, ska klippa mig på tisdag och vet inte alls hur jag vill klippa mig, förslag någon vore snällt haha, men det blir iaf att behålla längden bara att klippa topparna eftersom dom är så otroligt slitna. Sedan så vet jag inte, kanske klippa upp det väldigt mycket som jag hade förut men det får ses. Ska nog titta lite på pics och höra med folk om hur jag ska klippa.

Ska nog ta mig en dusch nu, vi hörs imorgon!

Peace and Love



FUKKARUR <3 EKO

All i need is you

Hejsan,

Jag och älskling har inte gjort alls mycket idag, bara sett lite på Idol och sedan tagit det lugnt, nu ligger han i min säng och spelar tror jag medans jag uppdaterar bloggen. Har ju som sagt inte skrivit så mycket nu i helgen men det är för att jag har varit med älskling och det känner jag är mycket härligare än att sitta och uppdatera. Men iaf, han åker typ hem ikväll så då ska jag passa på att rita lite, fick hans färgpennor! Snäll som han är :)

Ska nog ta tag i städningen så älskling kan få fixa mina låtar jag vill ha :) men jag skriver nog senare,

Peace and Love

Lalala

Är med älskling och mysar en massa! :D

 

Skriver kanske mer sen, vi får se om jag har tid ;)


-

Tänd ett ljus för mig och låt lågan lysa lika starkt som alla världens stjärnor

En sorglig figur som du aldrig riktigt mött

Hej,

Ber om ursäkt för min kassa uppdatering idag, men jag har faktiskt inte haft någon lust alls till att göra det och inte heller hade jag tid för den delen. Jag kom till älskling strax efter 8 och då såg vi film och hade mysigt, sov i två timmar vilket var skönt. Sedan så har vi bara tagit det lugnt, vi drog iofs en sväng till Järna för att kirra en film och lite godis, det var niice.

Vi drog oss en sväng till tälje med Ludde och Johanna nu på kvällen och satte oss på cesars, det var väldigt trevligt tycker jag och efter det drog vi oss till donken för att köpa hem lite mat tillsammans, gött! Kvällen blev lyckad coh nte nog med det, det snöar också ute, det rä helt underbart tycker jag! Gale1!

Iaf, kommer nog inte skriva så mycket mer utan det får bli ett inlägg idag, lovar att det kommer kanske något fler imorgon beroende på ifall jag får uppdatera för älsklingen och lite sånt där. Men det tror jag, han brukar vara snäll och låta mig göra det.

Peace and Love

http://michellepettersson.blogg.se/images/2010/file_117369511.jpg

I nästa liv är du ingenting värd

Hejsan,

Sitter och ritar lite granna och bara har det allmänt chill med mig själv,
hah så fel det där lät. Men iaf, ska till älskling imorgon som de flesta
redan vet och så stannar jag där tills lördag, riktigt mysigt. Han följer
med mig hem på lördag och sover här galet mysigt. Annars så har jag
inte gjort så mycket, tog mig ett bad och sedan så städade jag mitt rum
vilket blev nice. Finally liksom. Blir inge mer skrivande idag tror jag, är
för trött för det och grejer, så vi hörs imorgon.

Peace and Love

Sara löfgren - Starkare

Låten ska du ta åt dig av, äckliga fucking cp barn

Only God can judge me

Tjo allesammans,

Har varit i skolan en snabbis idag för att ta närvaro och sedan skulle jag börja på ett arbete men jag orkade verkligen inte det så får ta och göra det nu istället eller lite seeenare, får se när det passar mig helt enkelt. Ska nog ta tag i städningen först innan något annat, blev lite stökigt när älskling sov hos mig, som alltid hhahaha fattar inte hur det blir så..

Imorgon så har jag studiedag och då blir det raka vägen hem till älsklingen min, får se om jag bloggar något innan, det beror på vilket tåg jag tar. Men hos älsklingen kommer jag garanterat blogga i alla fall. Juste igår spelade vi wii, haha det var skojsigt! Det var rätt så längesen jag lirade det. Fattas bara fifa10 sen är jag nöjd.. :D

Vi hörs senare, peace and love


Tänd ett ljus för mig och låt lågan lysa lika starkt som alla världens stjärnor

Satisfield

Tjo allesammans, :-)

Älsklingen har precis hjälpt mig med engelskan och det gick bra enligt honom vilket är riktigt nice! Känner verkligen att det går framåt med engelskan, jag som har lite problem med det där.. Han skulle egentligen åkt hem nu ikväll men det var någon tåg olycka här i Rönninge så det gick inte, han stannar alltså kvar här under natten vilket är jätte mysigt! Vakna upp med honom imorgon.. galet! :-)

Det var en liten snabb update nu på kvällen, kommer nog inte bli så mycket mer idag. Men jag skriver mer imorgon och då kanske det blir lite bättre uppdatering än vad det har varit idag.

Peace and Love

En CP-mongolid gästbloggar #3

Min stora kärlek <3



Nu har vi varit tillsammans i 7 månader, och det är ungefär 9 månader sen vi började prata tror jag.. Man lär sig ganska mycket av en människa på den tiden, speciellt när man skickar flera hundra sms om dagen ;). Och för varje dag  som går så älskar jag dig mer, det har sedan långt tillbaka varit helt utan tvekan att du är den rätta, hon jag vill dela min framtid med! Vi har gått igenom väldigt mycket men våran kärlek har varit stark så vi har klarat det, fan klarar att gå igenom vad som helst för att få vara med dig.

Gumman du förstår inte hur jävla lycklig du gör mig, hur galet mycket en enda blick eller leende från dig kan göra för mig, du är hela min värld! Innan jag träffade dig hade jag aldrig varit så lycklig eller så kär som jag blev för 7 månader sen, och jag är fortfarande galet lycklig och kär som har dig vid min sida, jag vill vara din prins för all framtid, och jag det finns inget jag vill mer än att du ska vara min Sessa. 

Just nu saknar jag dig galet, men om några timmar kan jag äntligen ge dig en låååångsam kyss igen :D <3

7 månader

Jag älskar dig Martin Hammarberg, vi har stått ostadigt en kort period men nu är vi starkare än starkast! Vi vet varandras svagheter, vi vet hur vi ska ta varandra, tillsammans klarar vi allt. Det går inte en dag eller sekund utan att jag tänker på dig och alla våra underbara stunder vi har haft tillsammans. Våra galna stunder, seriösa stunder och allt vad det är. Men nu, nu 7 månader senare i vårat förhållande så kan jag säga utan tvekan att jag är och blir mer och mer kärare för varje dag som går. Har aldrig varit såhär kär i hela mitt liv, mår så sjukt jävla bra med dig älskling! Kommer aldrig kunna förklara min kärlek till dig men jag ska ta ett försök sen när du kommer hit ikväll.

Jag älskar dig massor min lilla prins! <333333

/ sessan


Du är sjuk, du är inte normal

Ja, jag sa att jag skulle blogga sen och det gör jag nu och det kommer nog bli mitt sista inlägg för idag, menar att jag har inte humöret uppe för att blogga och absolut inte för att säga vad som har hänt här i bloggen, nära och kära vet!

Städade lite i mitt rum och det ser mycket bättre ut, pratade med älskling i tele nyss och det var hur mysigt som helst, finally liksom få höra hans röst. Älskar att höra den thihi! ska ta mig en dusch snart och hoppas på bättre tider känner jag, vilket kommer att vara redan imorgon då jag och älskling ska fira våran 7 månaders dag! Juuuste, vi var på sjukhuset idag och det gick superdupermegafucking bra för min lilla pluttis! Alltid lika roligt när det går bra! :-)

Nu ska jag ta en dusch och så säger jag god natt, vi hörs!


En bild säger mer en tusen ord!

Mitt hjärta slår för dig

Tjo allesammans! :)

Har precis beställt min efterlängtande studentmössa och blev hur nöjd som helst med den, champange glas också för den delen, och priset ska vi inte prata om. ;) men man tar bara studenten en gång och that's it. Ska snart ta tag i städningen och prata med min finaste älskling som kommer på besök till mig imorgon. Säger bara YES ! :D

Idag har jag varit i skolan hade matte första lektionen och det kändes verkligen, hur trött som helst, sen så träffade jag älskling och det var riktigt nice. Han berättade väl inte den bästa nyheten för mig men det kan man inte grubbla på allt för länge, sagt är sagt, gjort är gjort inget mer med det. Jag får se det från den ljusa sidan istället på något sätt..

Ska be älskling ringa mig nu så jag frå sällis när jag ska städa. Skriver mer sen

Peace and Love


Vi är starka tillsammans

God morgon allesammans, :)

Sovit gott? Själv har jag sovit som en riktig liten sessa.. mysigt värre. Har gjort mig klar och allting så nu är det bara att invänta tiden jag ska till skolan. Vilkte kommer bli superduper, har inte någon annan lektion idag så efter skolan blir det att åka direkt till älskling och möta upp honom, vet inte riktigt ifall vi ska till huddinge eller södertälje och bara chilla tills det är dags att åka till Huddinge sjukhus.

Jag ska prata lite med pappa också om imorgon och kanske kan få hit älskling ett stund eftersom vi har våran månadsdag imorgon, tadaa 7 hela månader, gud så tiden har gått fort.. :D Snart är det första advent också och då är det skansen julmarknad har jag för mig, jag och älskling ska dit utan tvekan, och själv hoppas jag på att snön faller och allt är sådär underbart som man brukar se på film. Jag längtar i alla fall till det.
Juste älsklingen min ska fira jul med min familj i år, SÅ jävla mysigt! Gud vad jag längtar. Thih :-)

Men nu ska jag sluta skriva och hoppas på bättre tider! :)

Peace and Love


Denna bild har jag tagit så om ni vill ha den så får ni faktiskt fråga först!

You're everything

Go kväll,

Har just tagit mig ett bad och ska alldeles strax ta och titta på ung och bortskämd, fattar inte hur föräldrarna kan göra så mot sina barn? verkligen betala allt dom pekar på. Men iaf, programmet är ganska underhållande och hoppas att det inte flipprar ur totalt som det faktiskt skulle göra i detta program som sänds idag. Men vi får se. Ska nog städa lite i mitt rum samtidigt som jag kikar på det, lite smått i alla fall. Så jag inte sitter fastklistrad och inte gör någonting, blir bra.

Det var väl det som jag tänkte säga och också att det här blir sista inlägget för idag. Är så himla trött och kommer verkligen inte orka blogga mer. Jag har gjort mitt idag ;), juste, en ny kategori kommer att komma upp inom kort också, det är skisser/målningar eftersom jag nu har börjat med det och kanske kommer lägga upp ett flertal bilder så kommer det kännas nice om det fanns en enskild kategori för det. Men det kommer senare!

Nu ska jag slå på tv;n och njuta av programmet som är. Vi hörs imorgon, God natt !

Peace and Love


Sessan älskar sin prins

Hejsan,

Känner mig verkligen inte taggad på att göra någonting nu förtiden, vet verkligen inte vad det är eller ifall det är vädret som gör så att jag känner mig deppad, jag är liksom känslig just nu och det går också ut över min fästman något som jag absolut inte vill. Men jag ska bättra mig det har jag sagt till han och nu så blir det så.

Idag har jag varit i skolan, hade matte som första lektion och sedan engelska, gick rätt så bra och hoppas att det flyter på lika bra imorgon när jag ska till skolan. Annars imorgon så möter jag upp älsklingen i flemingsberg för att sedan dra vidare till sjukhuset där vi ska utreda några ärenden fast innan det ska vi nog ta oss en fika vilket kommer bli myspys! Längtar galet!

Älskar att han kallar mig sessan också, thihii, sessan älskar sin prins, jaag ritade igår förresten en bild till honom som jag tänkte lägga upp i detta inlägg om jag hittar kameran som jag ska hitta! :) och jag hittade den bara så ni vet. :DD

Denna gjorde jag till min älskling igår, kanske inte världens bästa men fan en bra början i alla fall och hoppas att han gillar den för att det är ju till han! Min färg börjar ta slut också så det blev inte så jätte bra ifyllt men bättre det än inget.


Peace and Love


I love you baby and I never let you go

Med handen på hjärtat så vill jag säga att du är mannen i mitt liv. Jag älskar dig massor min älskling och kommer aldrig någonsin släppa taget om dig. Du är den bästa som finns, det är du som snurrar min värld. Vi har haft våra jobbiga perioder men nu står vi stadigt igen. Du är guld. Jag älskar dig min fästman!


Vi har gått igenom mycket, men älskar varandra lika mycket om inte mer

God morgon allesammans, :)

Måndagsmorgon och jag är hur trött som helst, vet inte riktigt ifall jag orkar gå till skolan eller inte, men jag ska fan ta mig i kragen och göra  det. Liksom jag tycker ändå det är skojigt att vara där och träffa folk men ändå inte, så tidigt. På schemat idag står det matematik och sedan engelska då jag ska prata om en bok, kommer väl bli okej. Ska alldeles strax sminka mig och grejer.. Om jag orkar. Men det ska jag.

Imorgon så ska jag och älskling träffas en stund eftersom vi ska till Huddinge sjukhus, kanske tar oss en fika eller något, vi får se vad som händer. Men det kommer bli superduper att träffa honom iaf.. saknar honom :-). På tal om honom så har han och jag varit förlovade i hela 6 månader, tänk er 6 månader! Det är inte illa och jag är hur lycklig som helst, för varje dag som går. Det går inte att beskriva min kärlek till honom. Men någon dag så ska jag ta mig i kragen och skriva vad jag känner, han vet redan allt, men jag vill att hela världen ska veta det!

Nu måste jag sminka mig och fixa mig klart, vi hörs antingen innan jag drar eller när jag kommer hem beroende på hur mycket tid jag har att fördriva.

Peace and Love

Copyright

Läste en annan blogg och blev lite putt, hon ska ha barn med sin kille. Jag själv vill också skaffa men jag är för ung, vi är för unga. Som min pojkvän säger "vi har hela livet framför oss" och det är sant, men ändå kan jag inte bli av med känslan att få bära hans barn inom mig. Jag längtar något fruktansvärt mycket tills den dagen kommer, då vi har tagit ytterligare ett steg fram i vårat förhållande.

Har varit med älskling hela helgen, han drog hem för ett tag sedan för att fira sin pappa eftersom det är farsdag idag. Mysigt. Följde med honom till tåget och köpte ett kort och en trisslott till min far och inte nog med det han vann också 25 kr :D det var dunder. Får se vad han gör ifall han tar en ny eller ifall han behåller pengarna. Jag och pluttisen har inte gjort så mycket nu i helgen bara tagit det chill och sådära, sånt behöver vi också. Saknar honom dock redan, saknar honom varje sekund utan honom. Fast vi ses tisdag och onsdag, häärligt. :)

Tänkte göra om min blogg lite granna men får se om jag orkar göra det idag eller ifall jag skiter i det. Får fundera på det. Ska iaf ta mig ett varmt bad ikväll och prata med schnygging i telefon.. :)

Langa en kommentar ifall ni vill att jag ska läsa eran blogg :D

peace and love


Lissabon igen. Tagen av mig!

När kroppen ligger död och hjärtat slutar slå

Hej :)

Idag har det inte blivit mycket uppdaterande för min del men det är för att jag har varit med älskling och vi har tagit oss hit till Rönninge.. vilket är nice price. Vi har dock inte gjort så mycket nu idag, min syster och hennes fästman var på besök och käkade lite och så, det var trevligt. :)

Jag och älskling var nere på konsum och köpte massa gott tills nu ikväll då vi ska spela poker och senare se på hundtricket. Det kommer bli myspys. Har också ritat en grej till älskling men den är itne klar ännu och jag kanske lägger upp en bild på den i bloggen beroende på ifall jag blir nöjd. :)

Ska hjälpa älskling nu med att hämta ett bord och fixa chipsen som vi har. Kommer bli gaaalet. Kommer inte skriva så mycket mer än det här för jag ska umgås med älsklingen och sen ska vi ju spela och ha det lite skojs.. så vi hörs imorgon någon gång.

Peace and Love


Tagen av mig, Lissabon!

Kärleken för dig blir starkare för varje dag som går

Det du och jag har är finare än tusen kg guld och alla världens diamanter, jag älskar dig martin hammarberg <333

Krigar för dig och oss

Heeeej bloggen :)

Ligger här i älskling säng tillsammans med honom och har det jätte mysigt. :) Idag hade jag ju som sagt matte prov och det gick hur bra som helst för mig, suuuuper. Sen åkte jag och baby till Södertälje och köpte tyg och sånt till mig, galet så snart ska det sys. :) Jag är superdupermegafucking glad idag.

Ikväll blir det Idol tittande och sen film kommer bli hur mys som helst! Ska fixa också lite saker på bloggen när jag har tid och det menas med när älskling spelar :) galet.

Nu ska jag pussa lite på min snygging som ligger så sött bredvid mig :)

Peace and Love

Remember me

Tjena,

Har gjort mig i ordning nu helt och hållet ska bara lägga ner lite saker som jag ska ha med mig idag till Martin <3 sen så ska jag ta med mig mitt glada humör till skolan och skriva full pott på mitt prov, hoppas jag. Vi får se. Ska ta en titt på övningsprovet som jag gjorde igår och sen lägger jag det åt sidan och hoppas på det bästa, menar jag kan inte sitta och plugga ihjäl mig nu så enkelt är det.

Min älskling kommer och möter mig idag, wohoo sen så ska vi dra till Södertälje och köpa tyg, låna en bok och ta en fika. Jag ska nämligen sy en tubtopp/klänning, men mer om det sen. Får se när den blir klar, men hoppas att den kommer bli klar innan jul, men det kommer den. 



Touch the sky

God morgon,

Usch säger jag bara.. Älskling skulle ringt och väckt mig nu vid 10 om 2 timmar alltså men tror ni inte jag vaknade tidigare av att saker och ting ramlar ner i golvet och grejer.. Fyfan vad ledsen jag blev. Orkar inte. Men nu hinner jag iaf duscha och fixa mig lite och sen plugga till provet lite granna. Yeah.. det blir nog bra.

Ska ha med mig lite grejer till älskling också så måste plocka ihop det, men först blir det dusch sen blir det nog att fixa mig. Blev jätte hungrig nu också. Hah

Igår kväll så träffade jag älsklingen och vi satte oss och åt mazariner vid tåget och drack apelsin MER, jätte gott var det i alla fall. Kändes dock lite jobbigt sen när jag skulle gå ifrån honom när jag skulle hem men det gick bra träffar ju honom idag! Yes! :)

Hoppas mitt humör är bra idag för jag har fetaste mensvärken och det orkar inte jag. :( gör så otroligt ont. Det verkligen sliter och värker i magen, men aa får ta en varm dusch sen kanske ta en ipren eller något. Det kommer bli bra.

Juste, en glad nyhet jag ska köpa en Henry Lloyd tröja av en som jag "känner" och det kommer bli så jävla bra! :DDD blev hur glad som helst när jag fick reda på det att jag skulle kunna få köpa den för ett aa, ganska så billigt pris.. :D

Skriver mer sen för nu ska jag nog duscha så mitt hår torkar någon gång.. :D

Peace <3
http://minikungs.blogg.se/images/2010/henri-lloyd_74582015.jpg

Kom till Mammseeen :D <33

Kommer klara av det här även fast vägen är svår

Hejsan

Det blev ingen uppdatering idag i skolan och det har blivit ganska snålt med det hela dagen idag.. Iaf, nu uppdaterar jag och hoppas på att mina trogna läsare faktiskt läser det jag skriver och grejs, vet att mitt största fan gör det varje dag såå då är jag nöjd :) thihi

Har gjort mig i ordning och lite sånt där ska om ca en timme gå och möta min älskling nere vid stationen och sen kommer vi troligen gå en promenad eller något liknande. Vi ska träffas i alla fall och det kommer bli hur bra som helst.  Jag saknar honom väldigt mycket och älskar honom mer! :) men iaf, vi ska bara chilla lite.. prata och sådär.

Imorgon har jag mitt första matte C prov, shiiit fan nervös men det kommer gå bra, ska göra pappa och min pojkvän stolt! De ska vara stolta över mig, pappa över sin dotter, och min pojke över sin flickvän. Jag kommer lyckas. Nu ska jag fixa klart mig och sedan om jag får tid över kanske dricka en kopp te. Sen är jag fit for fight


Peace and love

Trashtalk

Har gjort mig i ordning nu och ska typ gå till skolan om 20 minuter vilket kommer bli härligt då jag kommer komma ut. Är fortfarande förkyld som jag vet inte vad.. det är lite jobbigt.. speciellt när jag har varit det i en vecka och typ över lovet med. Men men, det går bra. Vet inte riktigt om jag ska ta väskan min mamma köpte åt mig eller ifall jag måste ta en större till mina böcker, får se.. orkar inte tänka på det just nu e för trött.

Längtar tills imorgon då jag ska träffa min finaste prins, jag saknar honom hur mycket som helst och jag vet inte hur länge det kommer ta innan jag bryter ihop av saknad. Jag saknar dig Martin.

Skriver kanske mer när jag är skolan vi får se :)

Puss och kram Peaace<3

Snabba cash, kaa-tjing

God morgon allesammans,

Har precis vaknat och ska alldeles strax springa o göra mig i ordning för att sedan halka ner till skolan vilket jag inte alls är taggad på men det är skit samma, jag måste. Som sagt, idag är det skolan filmkunskap och matte så det är helt okej ändå, slutar runt 16.00 och då ska jag raka vägen hem och bara ta det luugnt, är så jädrans trött.

Igår kom mamma och pappa hem från Italien och då hade dom köpt en väska till mig, finfina grejer tycker jag! Härligt värre på det. Annars så hände det inte så mycket igårkväll, såg lite på tv, pratade med min snygging i telefon typ en bra tag och jaa.. det var nog det..

Imorgon så drar jag iväg till Hölö vilket är nice, fast först ska vi besöka södertälje och göra lite saker som vi har planerat, hoppas bara att allt går som de ska.. :)

Juuuste, om någon har en Henry Lloyd tröja som dom inte vill ha, ge mig den då.. eller sälj..







http://minikungs.blogg.se/images/2010/henri-lloyd_74582015.jpg
Denna skönhet ska bli min en dag, men hör av er om ni vet något billigt ställe eller ifall ni har någon som ni vill bli av med.. Peace

Since you've been gone

Hej,

Jag har inte kunnat blogga pga vissa grejer, men min kära pojkvän har gjort det åt mig vilket är riktigt nice. Wohoo, saknar honom påtal om honom. Fast träffade honom igår en stund det var härligt, lite ljus i vinterkylan sådär :-)

Har tagit mig en dusch och bara tagit det lugnt sen jag kom hem, ska alldeles strax klä på mig lite och sen slå upp böckerna för att börja plugga till ett prov som jag har på fredag. Håll tummarna för att det kommer gå bra! Imorgon så har jag filmkunskap och sedan matte vilket kommer väl vara nice, får se. Vi ska typ börja skriva en essä om något roligt denna gång i alla fall, vet jag.

Tänkte avrunda detta inlägg nu och hoppas på lite bättre tider.. :)

Peace <3

En CP-mongolid gästbloggar # 2




Jag minns visa stunder den dagen som igår, det är så otroligt fina minnen, den bästa dagen i mitt liv utan tvekan.



En CP mongolid gästbloggar

Tjaaaa tjaaaaaaa bloggen

Tänkte bara upplysa er om lite viktig info om ägaren till den här bloggen, hon är:
  • Underbar (Då menar jag verkligen underbar, hennes närvaro är mitt paradis)
  • Världens sötaste (Hon är galet söt, både när hon vill och omedvetet, haha finns ingen sötare)
  • Pefekt för sin CP-mongolid (I mina ögon är hon den bästa flickvännen man kan ha)
  • Otroligt vacker när hon leer (Och annars också såklart, min lilla snygging är alltid fin)
  • Bara MIN (Och jag är självklart bara hennes, tänkte bara lägga till det för jag vet att hon gillar att höra det :$)
  • Mycket bättre än alla andra tjejer (Det är ingen tvekan om det, i mina ögon är hon den bästa)
Hon är helt enkelt perfekt i mina ögon, och det hoppas jag hon vet och aldrig tvekar på. Hon är verkligen det bästa som har hänt mig, och det hoppas jag också hon vet fast jag försöker berätta det så ofta jag kan, så det borde hon :)

Heeeeej då bloggen, lämnar er med den här bilden, det är lite svårt att se men det är iallafall där som jag och min älskade tjockskalle förlovade oss den 15 maj 2010, den lyckligaste dagen i mitt liv:


Jag älskar dig gumman<3

 


Waka waka

Hej :)

Älskling och jag har just ätit en as god middag som vi lagade tillsammans, eller jag gjorde salladen och han resten, thih, men gott blev det och det måste göras om. Älskling ligger i min säng och leker lite med sin telefon medans jag sitter och bloggar och typ äter godis, mums. Det har ju varit lov och nu är jag inte alls taggad på att gå till skolan men antar att jag måste göra det höh, ska till min kära mormor också efter skolan och stanna där över natten wihoo, längtar efter henne!

Haha, juste jag och älskling skulle till Konsum och då tog vi cykeln ner, haha jävlar vad jag skrattade! Det var nog en av de roligaste sakerna idag, för oss gick det inte framåt förens vi hade en nedförsbacke att starta i.. eftersom han skjutsade mig ;) haaaah, :)

Nu ska jag inte skriva så mycket mer, får se om det blir någon uppdatering imorgon annars så hörs vi helt enkelt när det skrivs.

Pussen


Madrid 2010

Trött cheey

God morgon allesammans, Har vaknat för ett tag sen fast ligger fortfarande i sängen med min prins som sover lite till och från han är hur söt som helst när han ligger där :) bloggar från hans iPhone pch det går som en dans känner jag wohoo jag är bäst :D Idag ska jag och älskling hem till mig och bara ta det lugnt,kom mer bli mysigt han sover kvar tills imorgon också det är riktigt nice känner jag :) min pojke är så snäll mot mig :) Ska försöka få upp älskling snart så jag kan få något att äta :D skriver nog senare när jag kommer hem Pussen <33

This is for älskling

"Jag skär en bit och tuggar en polis
Spottar ut den lika snabbt igen jag äter inte gris"

det var två tomater som skulle gå över vägen den ena tomaten var röd den andra grön
När dom skulle gå över vägen så var det massa trafik
Den röda tomaten säger; kom nu så går vi
Gröna tomaten säger ; Jag vågar inte och så sprang han iväg
Röda tomaten säger; GUUUD va du är omogen!

:D

Det var två älgar som var ute och flög Rudolf och Bert och sen helt plötsligt säger
Rudolf; Du har en bulle i örat
Bert; VA SA DU?
Rudolf; jag sa att du hade en bulle i örat
Bert; VA Jag hör inget, jag har en bulle i örat

:D

Vad kallar man dom som precis har börjat jobba på mcdonalds?

SVAR; nyBÖRJARE :DDDDDDDDDDD

Update

Hej :)

Vi har just tagit oss en dusch och jag ska nog få med älsklingen att se filmen jalla jalla, hoppas den funkar nu bara för att vi skulle sett den igår men icke sa nicke den funkade inte alls, men då såg vi som sagt kops. Hah, tidigare tog vi en promenad och det var väl lite sisådär, kallt och ja, fast fick med mig 2 cider, en mariestad och toffifee eller hur det stavas, muums! :-)

Ska fixa lite med bloggen nu och sen ska jag väl aa, bara ta det lugnt med min fina prins som jag är hos.

Pussen

Morgonens första melodi

God morgon allesammans,

Sitter i älsklings säng och har dunder ont i huvudet, men jag överlever. Vi kunde inte sova något alls igår så vid halv 3 klädde vi på oss och tog oss en promenad runt Hölö, det var skönt faktsikt, somnade ganska snabbt sen när jag kom in vilket var skönt. Morgonen har väl varit lite sisådär, dom har gäster och det är massa barn och dom e inte så tysta på morgonen, men det är strunt samma, det är mysigt det också.

Idag ska jag och älskling kanske in till tälje för att ta en cider och sen käka en banana split, hah va jag är sugen på det. Riktigt jävla gott. Men vi får se vart planerna tar oss, dom brukar alltid bli kvaddade på något sätt så man får ta sekund för sekund. :)

Skriver nog me senare, vi får se om jag har tillåtelse för älskling :D hah

pussen

00;37

Klockan är halv ett och det här är ekot..

Nej men har gjort om min blogg ännu en gång pga vissa saker som har hänt osv, har kvar den andra men den kommer att försvinna inom kort, efter att jag har flyttat över lite historik osv.. Denna blogg gjorde jag som sagt idag, och designen har jag hållt å med i ca 1 timme kanske för att få till det, vet inte hur länge det kommer vara, men tillsvidare får den duga, orkar inte och har inte den tiden att sitta och fixa den heller.

Är i Hölö nu tillsammans med min älskling och bara tar det lugnt, sover kvar här tills söndagen vilket kommer vara riktigt nice så slipper man all buss och shit, fast vi ska in till Tälje imorgon för att äta lite banana split, mums! haha längtar efter det. Älsklingen min ligger i sängen bredvid mig och spelar något sjukt konstigt och tråkigt spel på sin lur så då passade jag faktsikt på att göra om min blogg.. kanske ska ta och läsa lite bloggar också får se.. :)

Skriver nog mer imorgon ifall jag har tid och lust, ska försöka sova nu är trötter.

Pussen




RSS 2.0