9 dagar

Tjena mors,

Har just tagit fram lite kläder jag ska ha på mig då jag ska fira min finaste älskling när han tar studenten! :) thihi, skit fin klänning jag kommer att ha! :D galet. Ah, idag så har jag och killen varit på HL och vi hittade lite grejer som jag älskade, hah sen drog vi till huddinge och bara tog det chill, eller jag skulle köpa en klänning men det fanns ingen fin! FUCK IT. fast när jag drog till tumba med mamma så hittade jag en som satt jättebra.. :D

Imorgon så sover jag hos pojkvännen min så det kanske inte blir så mycket uppdaterande för min skull, jag får se.. :) vi höörs, puuuuuuuss! <3

Sircuz och arro- Jesper falk

Hallå där,

Jag har nyss klätt på mig lite och sådär och snart ska jag sminka mig, vet inte riktigt vad för smink det blir idag men bra ska det bli! idag ska jag till farbror doktorn och utreda lite ärenden sen ska jag iväg och handla en present till min fina fästman som tar studenten i övermorgon, och kanske ska jag handla en klänning/kjol till mig. :)

Efter att jag har haft skojs så ska jag raka vägen hem för att städa och fixa för min stora Dag som är nästa vecka, hah! kommer bli awesome! Men ja, det är nog det som händer idag vad jag vet om i alla falll, fast planerna brukar ju ändras ganska så ofta när jag ska träffa min kille.. :) <3

Aja, nu ska jag sminka mig.. :)

vi hörs senare


total eclipse of the heart

Tjena,

Ändrat bloggen lite granna, får se hur länge det kommer att vara såhär, är så trött på att fixa och trixa utan att bli nöjd, men men pallish inte. Idag så har jag varit med älskling inne i stan vi har typ gått runt i olika affärer, jag hittade inte det jag skulle ha, inte allt, men en piercing fick jag köpt i alla fall och sen skulle jag kolla på klänning men hittade inget. Men det får köpas någon annan dag.

Efter det så gjorde vi inte så mycket jag drog mig hemåt och han träffade Jocke, så ja, nu har jag bara suttit här och lyssnat på musik och fixat lite :D

Caatch you later



Like a prayer

Hallu,

Helgen har varit AWESOME med älskling, vi har bara gjort det vi tyckt var skojs så det va nice. :) annars i helgen så har vi inte gjort så mycket, eller igår så var vi i barkarby med mamma och pappa, mysigt värre. :)

Idag så vet jag inte riktigt vad som händer, jag ska träffa baby i alla fall och vi ska shoppa, efter det så vet jag inte. Hah måste hitta något nytt :( får adhd ryck annars. Min buss går om ca 30 minuter och efter det så hoppar jag på tåget tillsammans med min finaste bästaste älskling :)! <3

Aja, det var nog allt för mig tillsvidare, vi hörs nog senare ikväll, :)

Peace and love

LALALALA:D

Jag och älskling på grönan förra helgen :D

I dont care

Hallååådäär,

Skrev ingenting igår för att jag inte orkade, jag och mamma myste framför någon skit film hhaha och pratade strunt. :) Idag blir det väl att dra mig till älskling och jag ska antagligen köpa ett par shorts och kanske lite underkläder, niiiice! :) vet inte annars vad som händer :)

Aja, ska alldeles strax sminka mig och efter det blir det att dra mig till bussen tror jag, beror väl på hur mkt klockan är, men det blir coolers :-)

Vi hörs senare när jag kommer hem.

kiss kiss bang bang


every bit of me

hejhej,

idag så har jag inte gjort så mycket var i skolan och redovisa mitt projekt och sen så har jag bara varit hemma. Jag och mamma ska typ beställa hem mat från Kina thai gården, så jävla mums haha :)

Ska också fixa min blogg ytterligare lite, ska ha samma header men tror jag ska byta lite färger haha :d men annars så rullar livet på helt normalt.

Vi hööörs sen

Puss :)

<3

Tjo bitches,

har varit med älskling idag och vi fikade lite och käkade åt på milano. ALLTID så jevlans gott. Aaa, sen så köpte vi lite skojs till min mobil och jag köpte GTA till älskling, haha så snäll flickvän jag är :D VISST?! :D

Aa, ikväll blir det att fixa lite och sedan mysa lite med min hemsida tror jag haha killen ska hjälpa mig med det sista, NIIICE! :-)

men vi hörs senare, puss och kram!

yea

God morgon,

Har just tvättat håret och ska alldeles strax göra mig i ordning så att jag kan pysa iväg, FAST idag kan jag ta det riktigt lugnt, ska inte iväg förens vid typ 20 över 9 då jag ska möta upp älsklingen i Södertälje. :) Som sagt, vet inte riktigt vad vi ska göra idag, men antagligen bara chilla med livet som vi brukar, eller vi ska förbi banken lite snabbt men annars är det typ toklugnt. :-)

Mja, antar att jag skriver mer när jag kommer hem.

Peace and love


PMS

Hejhej,

Har gjort om bloggen lite granna, får se ifall jag byter bakgrundsbild senare, men förtillfället så gillar jag den. Ikväll så har jag inte gjort så mycket varit hos syster och hälsat på en liten stund, annars bara suttit här och tyckt synd om mig själv. Hah, imorgon så blir det att dra till skolan och göra det sista och sedan typ va med älskling, vi ska väl ta en fika eller något, vet inte ännu.

Ska också strax göra mig klar och sova, är fett trött och fett pissed. Tänker inte ens lägga energi på det då jag inte har tid. Men men, ..

Lägger in en bild bara för att jag kan..


Update

hejhej,

i helgen så har jag och min kille varit på grönan och typ hade as skojs. Han vann fett gosigaste gossedjuret till mig haha, lovely. :) Annars i helgen så har det inte hänt så mycket mer, vi har bara chillat och firat hans mormor. Nicenice, mja..

snart är det studenten också, härligt. Och efter det så börjar jag i SPBE09 det känns skojs. Läsa lite andra ämnen. :)

mja, det är väl det jag har på hjärtat nu. Vi hörs

puss :)

f u c k y o u

Hann inte att skriva någonting igår, im so sorry..

jag var på premiären igår med älsklingen och det var nice, filmen var riktigt bra. Tror nästan att det kommer en uppföljare till den här också ;o soft.

Idag så träffade jag älsklingen en snabbis och vi typ myste lite fikade på vårat ställe, Tidermans. Sedan så kollade vi in i lite affärer. Åkte senare till syster och umgicks lite med henne och hennes son leo. :) mysigt värre. Så jag kom hem för ca 1 timme sen. Annars idag har det inte hänt så mycket.

Aah, men det blir nog mitt sista inlägg idag, vet inte riktigt vad jag ska skriva så,

pusspuss :)


and big girls dont cry

Tjo,

Har just ätit lite och pratat med pappa thihi fick bokningsnumret nu till filmen vi ska på imorgon. Härligt. :) Om ett litet tag ska jag städa mitt rum, har inte gjort det i veckan, och jag vet inte ifall älskling kommer hit och sover här imorgon om han inte hinner med bussen., men ska prata med mamma om det lite senare. :)

Torsdag så ska jag nog till syster en sväng och hälsa på henne, mysigt att prata lite skit med henne, ha. :) mja, skriver nog mer senare tror jag :) annars så skriver jag imorgon. :)

puss och hej så länge! :)'


Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
I'll be missing you
Thinkin of the days, when you went away
What a life to take, what a bond to break
I'll be missing you



PREMIÄR

Hejhej,

Var hos tandläkaren idag och det gick väl bra, mötte upp älskling så att vi åkte tillsammans, efter det så drog jag till mamma och raggade upp pengar av henne, haha fick 40 kr så vi drog upp till Söder, mysigt. :) Pappa har också bokat 2 biljetter till premiären imorogn för Pirates of the caribbean. MYSIGT. så jag och älskling ska på bio imorgon. ÅH va nice. :-)

Annars idag så vet jag inte riktigt vad som händer, ska börja med en grej som jag och älskling ska göra tsm. Överraskning! :D haha, hoppas det blir bra bara! :-) älskar idén.



Ojojoj

Hallu,

Träffade älskling en snabbis idag och vi drog till donken och käkade, sedan så drog jag till Tumba centrum för att kolla lite, hittade en navelpiercing, SKIT FIN! älskling vet inte hur den ser ut så det får bli en lite överraskning till honom ;). Sen när jag drog hem så var det jättefint väder, verkligen as nice, men efter att jag hade kommit ut ur bussen och skulle gå den sista biten hem så började det spöregna. JA MEN HURRA. Haha så jag var helt blöt när jag kom hem, ingen timing där inte..

Aja, nu ska jag fixa lite och grejer och sedan så ska jag väl KANSKE fixa till min header jag får se. :)

Skriver mer senare, puss och kram! :)

<3


MYS med älskling på Söder, ojojoj!

Lord of the rings

Tjo allesammans,

Ja och älskade har just ätit lite lunch och nu ska vi spela xbox, hah love it. :) Idag så har vi inte gjort så mycket vi har kollat på en film nu på morgonen och bara haft det allmänt chill. Ska väl dra ut en stund sen. HÄRLIGT. :) Aja, idag har jag och älskling varit förlovade i ett år. FUCK vad snabbt tiden går, men jag gillar't. :)

nu ska jag spöa min baby på xbox ;) pussen! <333333

VI HAR ETT ÅRS FÖRLOVNING IDAG<3

Hej,

Gjorde om min blogg lite och nu har jag en gammal header igen. Jag och älskade kom just in efter att ha varit ute och gått runt lite i Hölö. Vi såg en as gos katt som vi döpte till Nisse och Maja, vi vet inte om det är en kille eller tjej. Tahah, imorgon så vet jag inte vad vi ska hitta på men det löser sig alltid. :)

nu ska vi se på film och gosa :)

pusspuss


Gudmor

hejhej,

jag och älskling kom nyss till Hölö och nu så ska vi bara chilla lite med livet. Vi åkte buss med några roliga typer så resan gick snabbt. Härligt. :)

Idag annars så har det varit dop och det var hur fint som helst. Jag har blivit gudmor nu, fett härligt det var att bära in Leo i kyrkan och grejer, och han var jättesnäll hela dopet, skrek ingenting. GOS!

aa, men jag uppdaterar mer sen,

pusspuss

En dag på söder

Hej,

Hann inte att skriva innan jag skulle dra iväg och fika med min prins. Aa men iaf, vi fikade och sedan så gick vi upp tilll mormor och myste lite, vi klippte oss där också, så snäll mormor jag har! :) innan vi klippte oss gick vi ut en sväng med ludde. MYS! :)

Bakade 2 tårtor med älskling och mamma också nu i eftermiddag, höh hoppas på ett bra resultat. :) ska typpacka lite grejer nu och sedan så ska vi se på tv. Härligt värre! :)

Vi hörs imorgon, puss! :)


Skärpning? nej jag har inge skäärp ;)

Okej, jag vet, jag har inte bloggat bra den senaste tiden. Men det kommer nog bli bättre sen när jag gör om min blogg. Vill ha lite mer nytt för att det ska bli roligt. Lite annat att skriva om än min dag men vad? Det löser sig..

Aja, dom senaste dagarna har jag varit med min pojkvän och det har varit fett mysigt. Vi har besökt HL, suttit i björns trädgård, tagit en bärs på ojojoj, ätit jordgubbar vid Hötorget och massa annat mysigt. :) det har varit en supderduper vecka. Vi har tagit massor med bilder men dom lägger jag in senare ikväll.

Idag så kommer älskling till mig klockan 10 typ då ska vi fika i Rönninge och sedan så ska vi till min mormor så ska jag klippa mig och sen tror jag att det blir en promenad ut med finaste Ludde :) höh, ja.. :) det är väl det som händer idag. Ska baka också hah för att vi ska på dop imorgon, shiiit va nice det kommer bli, :) skojs.

Aja, skriver nog mer senare innan jag drar ut, haha ska komma igång med att blogga nu igen.

Peace and love


Angel in my room

Tjo,

Tänkte uppdatera lite nu innan mamma kommer hem och vi ska äta osv, höh.. jag har pluggat lite svenska och det var jätte tråkigt som vanligt, men nu är det gjort. Ska nog fortsätta plugga sen också. Och ta lite nya bilder och kanske göra om min header? (a) men vi får se om jag fastnar på bild idag.. Mja, det är vad jag har gjort nu medans jag itne har bloggat.

Justja, ska ta bilder på mina två linnen jag fick med mig hem idag lite senare :) dom var FET snygga. Hoppas bara killen min gillar odm lika mycket som jag hah :)


Ser dig i en ny kraft

Hejhej,

Har varit hos farmor och farfar idag och kom nyligen hem. Vi var i tumba idag och handlade lite, jag fick med mig hem 3 par trosor och två spets linnen. Så otroligt fina. :) nu ska jag typ läsa ltie bloggar som jag följer sen blir det time to plugga. USCH hatar det. Men men, bara att göra.

Vet inte riktigt hur veckan kommer att se ut, jag måste till Södertälje för att köpa en present till Leo och sen måste jag upp till Stockholm för att köpa färg + det ska jag skriva tal och sedan plugga. Jag måste plugga som fan idag och imorgon och resten av tiden. HUR ORKA?! :O

Aja, vi hörs senare..

Puss


Idag pissar jag på plugga.

Raise your voice

Tjena tjena,

Är hos älskling nu och vi bara sitter och inte gör någonting, eller vi såg just klart på raise your voice, rikigt mysigt. Nu vet jag inte vad vi saka hitta på, men det blir väl att se på tv eller något liknande. :) Idag har vi inte gjort så mycket, vi tog oss en sväng till Pilkrog och myste lite, och flummaa ;) love it. :)

Mja, det blir nog det inlägget idag, får se ifall jag skriver något mer senare, :)

peace and love


Hillary duff - Someone's watching over me

JAG SÄGER BOMBA HELA STAAN!

Hallu,

Träffade Johanna igår och de va trevligt. Vi gjorde inget speciellt så ja, det var väl de.. senare så kom också älskling och ludde för att joina oss e liten stund. MASSA MYS ATT TRÄFFA MIN ÄLSKLING! :D


Idag var jag i Sthlm med älskade älskling idag och drev runt lite. Kollade lite på ögonbrynspenna och lite sånt skit sedan så drog vi och köpte en flow och några kannor. Nicenice, käkade as mkt på donken också, haha as hungrig som jag är sajk.. efter det så drog vi oss till Södertälje där vi träffade en av älsklings vänner och sedan så drog vi vidare till blå för att fika. Fick med mig hem en väska idag. Galet nice. Jag blev en glad tjej.

Aja, skriver mer senare, nu väntas dusch! :)

PEACE OUT FUCKERS



ouff, på valborg åkte jag och älskling den där, så sjukt jävla fitt läskig. DOOOG!

vapen underlättar bara allt

Hejhej,

har tröttnat lite på att blogga men gör ett ytterligare försök för att blogga någolunda bra. Iaf, jag sitter nu och typ kollar lite på svensson svensson och har just ritat lite. Väntar också på att Johanna ska höra av sig då vi kanske ska träffas, vet inte ännu men det blir bra.

Aaa, men det är typ det, har inte hänt så mycket under de senaste dagarna då jag inte har bloggat. :) Nana, skriver mer senare tror jag, eller imorgon. :)

peace and love


Don't fuck with me!

Kaggen - Dont fuck with me


RSS 2.0