torsdag

Hellu,

Idag så har det varit en helt vanlig dag, var hos farmor och tjänade lite kosing så imorgon ska jag och älskling upp till HL å köpa färg, mysigt. Köpte mig också en studentklänning vilket var FETT nice, så nu kommer jag också bli fin eller vara fin.

Nae, jag måste fortsätta städa och fixa inför imorgon. ska till älskling då och ha med mig en massa grejer.

så puss så länge.

vi hörs

Zoe

Denna bild säger jag god natt.

SHINING STAAAAAR

hejhej,

har fixat dopkort nu till min syster och hennes killle, annars så har det inte hänt så mycket. Snackar lite med älskling nu också, vi funderar på att gymma imorgon och kanske ta oss ett bad efter. SATAN va mysigt det kommer att bli om vi gör det. Hah, återuppleva minnena från gymmet med honom ;) haha..

Annars ikväll tar jag mig nog ett bad. Kommer bli hur underbart som helst. Är så trötter, vet inte vad jag ska göra haha :D

aka, skriver mer senare, pusspuss!


abo

Heje,

Vet att det har varit en sjukt dålig uppdatering, men jag har inte haft lust då det har varit fint väder, och deessutom så har jag varit med min pojkvän typ hela lovet. Så fuck bloggen då. Tadaa.. på lovet så har vi inte gjort så mycket, bara solat och chillat. Skit mysigt. Nästa helg blir det nog att bada vid Aspen. Hoppas på fint vääder. :)


Vi sitter i samma bil

Hej,

Jag och älskling har just ätit och snart ska vi dra till konsum och köpa en glass. GOTT. Senare idag så kommer hans bror + familj så det blir nog att umgås med dom en stund. nicenice.

Fint väder ute, så fuck bloggen för tillfället.

peace ouuuuuuuuuuuuut


love is in the air

Hej,

Sitter i älskling säng och han typ försöker att borsta ut min tova hah, idag så har vi inte gjort så mycket bara varit hemma och tagit det lugnt.. mysigt :) senare ikväll så ska vi träffa Ludde och Johanna, får se vad vi hittar på men något blir det iaf, :)

vi hörs, puss


Dum i huvudet

Hej,

Har just gjort klart mitt rum och fixar lite smått nu det sista. Vet inte riktigt vad som händer sen ikväll, vet bara att jag kommer typ hålla mig borta ifrån de flesta människorna och så, är så jävla ledsen. Aja, imorgon blir det att träffa älsklingen min och jag vet inte riktigt vad som händer. Tänker sova hos han iaf, ville gymma men det kommer inte bli så ja, skiter it det blir som det blir.

Detta blir nog sista inlägget för ikväll så ja, vi får se när ajg hör av mig sen... slänger in en bild och bara visar hur jävla seriös jag kan va... ibland..

jag och min hög gravida syster.


FAST

Så jävla stor ångest jag har. Det går aldrig över. Jag kommer gå in i väggen om jag inte löser detta, på något sätt..
Har städat mitt rum nu och ska snart börja dammsuga då jag och pappa ska möblera om i mitt rum. Weei längtar. Jag snackade nyss med älskling i telefonen också, det var mysigt. Vet inte riktigt hur det är mellan oss nu bara så att ja, jag mår lite sisådär pga det. Men ja, det var allt för mig nu så vi hörs senare.

Puss

RUBRIKOOO

Hallu,

Har inte varit så jätte duktig på att blogga men jag antar att det är för att vädret har varit fint och jag och min pojkvän har för det mesta varit ute och myst. Iaf, idag åkte jag hem till Rönninge och snackade lite med mamma och pappa, det var mysigt och sedan så pratade jag med syster också. Härligt.

Imorgon blir det att träffa älskade älskling igen och sen får vi se vart dagen tar oss, är sugen på att dra ut och springa eller något, skulle vara så jäkla mysigt. Eller en lååång promenad längs vattnet och bara njuta av lovet och kanske ta med sig något att äta, haha :D gottigottgott.

Blir att flytta sängen ifrån fönstret lite senare nu också, så att jag inte döör haha av pollen ;o

ahaja, vi hörs imorgon :)
peace and love

Ett år tillsammans med min pojkvän idag <3

Hej,

Har just gjort mig klar och väntar på bussen, jag och älskling ska till södertälje och mysa lite innan vi käkar på crazytown. Anledningen till att vi ska ut och äta idag är för att vi firar ett år tillsammans. Tänk er, ett helt år har jag och min älskade prins stått ut med varandra. Thaha, mysigt, :)

men ja. ska fixa det sista nu och sen ska vi väl äta något litet innan bussen går.. :)

pusspuss

Sommaren 11

Jag längtar till sommaren 2011. Nu är den på väg.

Nästa alvik

Idag så är det bara en dag kvar, tänk er en fjuttig liten dag kvar tills jag och min käraste firar 1 år tillsammans, tiden har gått så ruskigt fort.

Idag så ska vi till Akvik och dra på någon bilträff där, mysigt värre. Kommer få se min lamborghini gallardo, omg, haha kommer att komma dirr typ ^^, men ja, det är väl planen idag.

Ska snart börja sminka mig och lite sånt där eftersom vi kommer säkert få springa till bussen som alltid, ahaha :)

men vi hörs pusspuss


Gosa

Hallu,

Jag och älskling har just kommit upp ur badet och nu så kollar vi på total black out, senare ska vi se på talang tror jag och bara mysa. :) Idag så har vi inte alls gjort så mycket, varit i skolan och jag fick ut mitt fullständiga betyg, äntligen. Wohoo :)

Nej ni ska jag vara social med pojken min,

vi hörs puss och hej


11 månaders förlovning

God morgon,

Jag och älskling har just vaknat och snart ska vi göra oss i ordning. Jag ska följa med honom till hans skola idag eftersom jag också måste prata me en lärare som går där. Sen ikväll vet jag inte vad som händer, vi kommer väl bara att ta det lugnt och fira våran 11 månaders dag som förlovade. MYSIGT :)

men ja, skriver nog mer senare,

peace and love

Svenska B nationella

Hej allesammans,

Sitter och väntar på att älskling ska bli klar så vi ska se på film och bara mysa. Imorgon så har jag nationella så det blir väl att lägga sig tidigt. Buhu orkar inte. Sen så har jag värsta mötet så ja, jag får se ifall jag orkar uppdatera någonting imorgon..  :/

Snart så ska vi se film så jag uppdaterar imorgon, eller så.
puss :)

5 dagar kvar <3

God morgon

Har sminkat mig och klätt på mig, så nu väntar jag bara på att dra mig till skolan för att ha svenska. TRÅKIGT. Men skit samma. På torsdag så har jag nationella och sedan så har jag också möte med några lärare, inte kul, men det kommer nog gå bra. Oroar mig oftast för mycket om saker. Men men, :)

Aa, väntar på att älskling ska skriva lite till mig också, läängtar. Saknar honom också väldigt mycket. Men snart är det lov då ses vi varje dag så det så ! :)

Njuter av att få pussa på min älskade pojkvän!

Bildbildbild

denna bild togs i söndags när jag och älskling var på söder och skulle chilla galet. På något sätt så älskar jag denna bild även fast det inte blev som de skulle. Men som sagt, en bild säger mer än tusen ord. <3

I try to run

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, dagen har varit som den har varit. Jag har varit dum och jag fick ta smällen idag, men nu är det löst och jag ångrar allt mer än någonsin. :(


Träffade älskling idag, det var mysigt. Vi bara chillade och så, åkte hem till honom lite senare åt och badade. Så mysigt. :) annars så ahr det inte hänt så mycket, jo träffade mormor och morfar en stund och drog ut med Ludde och lekte med han och några andra hundar, haha dom är så mysiga! :)

det var väl allt för mig för tillfället.. så ja, vi hörs :)

puss och kram <3

en gris, en ko, en hölöbo

Åker hem ifrån älskling nu! uppdaterar sen när jag har kommit hem osv :)
pussen

Sweet

God morgon,

Är ledig idag men jag ska snart åka och möta upp älskling för en fika eller så jag vet inte och sen så ska vi till min skola en stund och hämta min studenmössa. Mysigt.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, får se om jag ens pallar göra något viktigt. Skit boring, aja.. går snart på lov då ska jag och älskling typ va hela lovet så det blir nice, tadaa.. eller det är vad jag tror. :)

aa, men jag ska typ springa till bussen om 20 minuter så jag har väl lite att göra så länge antar jag. Ska se om jag hinner slänga in en bild vi tog igår :D


du är vacker

Go kväll'

Sitter och pratar lite med älskling nu och väntar på att han ska komma hem till sig och ringa mig, weei.. mysigt värre. Var uppe i Sthlm med honom idag men hittade ingenting speciellt egentligen men det var väl en sån dag, det var mysigt att bara vara där.
Åkte hem efter att ha gått där fett länge kändes det som och bara däckade typ i sängen, iaf lite.. men iaf.. :)

åh har fan suttit emd deettta inlägg i 1 timme nu, kanske dags att avrunda ;) :D

peace and love

Cat stevens


Cat Stevens - Father and son


Hej,

Jag har ångrat mig, jag ska inte använda bloggspot. Jag tröttnade redan efter första inlägget och grejer, så nej, jag håller fast mig vid blogg.se :)

Jag har precis gjort mig i ordning för att åka till Söder med älskling, vi ska bara strosa runt där och mysa lite, får se om vi får med oss något hem. Hoppas nästan på det eftersom jag är sååå sugen på att shoppa, men min plånka är ju nästan helt tom. Adhd.

Aja, nu ska vi snart springa till tåget så vi hörs, :)

Puss puss!

Green eyeshadow

Hallå hallå,

passar på att slänga in ett inlägg nu medans älskling är borta, jag tänkte följa med honom att handla och var påväg men han hade glömt sin plånbok så jag stannade hemma nu när han skulle bege sig iväg igen. Vi har käkat lite lunch och så, så snart blir det väl att glo på en film antar jag. Eller något annat. Tröttt..

jag vill göra om min blogg också, men vet inte riktigt ifall jag har  tid just nu, eftersom baby kommer snart och jag tror att jag behöver mer timmar än ca 20 minuter. Men ja, kanske slänger ihop en header lite snabbt. Jag får se :)

Catch you later !


blogg.se

Hallu,

Är hos älskling nu och väntar på att han ska göra sig klar så att vi kan kolla på ett avsnitt av Glee, eller ifall det blir fler, vet inte riktigt ännu. Senare så kommer lite ifrån hans släkt hit och käkar och så, och efter det så åker vi hem till mig igen och har en MYS kväll. :) härligt värre.

mja, det var allt för mig tillsvidare, jag skriver kanske senare, får se. :)

PUSS OCH KRAM VI SES I STAN! :D

Din blick

TJOO BREE! :D

Idag var jag i Tälje med baby och fick med mig en ögonskugga från m.u.s och massa annat skojs! :D åkte till sthlm senare med peter och älskling och hämtade ut förlovningsringar och kikade lite i affärer, mysigt. :)

Imorgon blir det att åka till Hölö och käka middag och grejs, det kommer bli trevligt! :D


babyboy

Film mys med älskade älskling nu! :)

 

puss


summer 69'

Humör: Varierar
Plus: Pratat med älskling :)
Minus: Trööötter
Kläder: Mjukisar och linne :)
Låt: Cat steven - father and son
Planer: Kiissa :)
Mat: Pannkisar.
Drog: Apelsinsaft.
Måste: Sova..
Vill ha: Sommar och sol..
Ser fram emot: Helgen :)


EVERY STEP

Sitter och kollar lite på snygga piercingar, jag vill ha massor.
Får se om jag hänger med pojken min imorgon då han och Peter
ska upp till stan, då kanske jag tar mig en tripp och kollar på
piercings, vet inte får se. Annars idag så har jaag bara varit hemma
och tagit det lugnt, va till Södertälje en sväng med Sandra och
mamma då vi skjutsade hem henne, så ja det var nog det enda jag
har gjort idag, och sen suttit här.

Nu sitter jag här och taggar inför den kommande
helgen, så jääääävla mysigt det kommer bli ;) weei

Aja, kommer inte skriva så mycket mer just nu tror
jag, kanske slänger in ett inlägg ikväll.

Puss och kram


En CP-mongolid gästbloggar #6



Idag har vi varit tillsammans i 355 dagar, och varenda dag av dom har du lyst upp mitt liv med kärlek och lycka, tack!


Green street hooligans

God morgon,

Är ledig idag så då passar jag på att städa och fixa lite i mitt rum, weei :) Annars så kommer min syster och Leo lite senare, myspys! :)

Imorgon så blir det att tjäna lite cashis höhö, och sen gå och köpa lite smink jag behöver med älskling. :) Ska laga mat till han haha får se hur det går ;) hahaha, aja.. han litar på mig när det gäller sånt! :D

Aaa, men skriver mer senare, ska sminka mig och sedan glo på en film, tror det blir min favoritfilm. Green street hooligans! Älskar den filmen. Åh dödar för den, haha! :D

Puss och kram


Orden du sa ekar i mitt huvud..


Withouuuut you

Hallå där,

Idag så har jag varit hos farmor och farfar, mysigt värre. Var nere i Tumba en sväng och kikade på en klänning men dom hade höjt priset så det var ju inte dirr det roligaste jag var med om idag. Hittade dock skit fina piercingar som jag ska köpa sen, då det är dags för mig att byta. Thihi, kommer bli en discoboll ;) skit fräna.

Imorgon så blir det att besöka den stora staden tillsammans med min pojkvän, vi ska kirra biljetter till hemma premiären och sedan så ska vi ta och käka någonstans, mysigt. Kameran åker självklart med så min blogg kommer bli lite skojsigare! :D vet annars inte vad som händer imorgon.

Wihoo nu måste jag ta hand om tvätten innan det är försent och sedan är det bara att tagga inför real madrid som spelar mot tottenham skulle jag tro, dont knoow men det är lika bra det, CHAA! :D


Skin


Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig
Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil, saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så för det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.






Just idag är jag stark

PISSA, PISSA PÅ, PISSA PÅ AIK!


Jag vill vara fin, bara fin för dig

Ja, så blev min bloggdesign just nu, ganska nöjd, men vet inte hur länge den kommer att sitta där, som vanligt. Haha, aja, jag vet inte vad som händer idag, har så jävla ont i magen, mensvärk. :( så blir väl att sätta på en rulle och sedan typ bara mysa med en kopp te. Galet.

Påtal om april så ska jag och älskling fira våran årsdag very mycket! :) eller den helgen kommer bli awesome, hah! :D typ;

15/4- förlovningsdag <3 :D
16/4- Bilträff i alvik (?)
17/4- ETT ÅR MED ÄLSKLING :D:D:D <3333333333
18/4- Hemmapremiär för bajen! :)

Heeelt jäävla awesome! :)


Svar på tal

 

Jag fick en kommentar förut idag och jag vet inte ifall jag ska skratta eller gråta. Och för att jag är en så otroligt snäll chey så kommer jag att svara på dessa frågor som denna någon har skickat.

 

1. har du och din kille gjort slut?

Varför tror du de? jag och min pojkvän har ett väldigt bra förhållande och jag skulle inte byta ut han mot någon annan i denna värld. Jag har inte skrivit så mycket i bloggen överhuvudtaget så därför har inte han nämnts så jätte mycket. Så svaret är nej. Vi firar snart ett år och jag har aldrig varit lyckligare.


2. vrf är du så vacker?

Jadu, jag har faktiskt ingen aning. Vet inte riktigt om man kan svara på den här utan att låta ego eller något annat. Men jag är bara jag thats it. :)


3. e du på riktigt en modell (hört rykten)

Haha jag är verkligen ingen modell. Jag fastnar knappt på bild, jo om jag kämpar så kanske jag kan få typ till 2 bilder utav 4214892 försök. Så någon modell är jag då inte. Och vem har sagt de? :)


4. jag har följt alla dina blogg länge, har ud och robin någon kontakt idag?

Nej, jag och Robin har ingen som helst kontakt med varandra. Jag är glad för de efter allt som hände. Man behandlar inte sin flickvän så som han gjorde. Och nej, jag vill inte heller ha någon kontakt med honom. Jag är lycklig som det är nu.


puss

God morgon, :)

Medans jag väntar på att plattången ska bli varm så passar jag på att blogga, jag vet att det har varit en dålig bloggning de senaste dagarna och som jag alltid säger så ska jag bättra mig. Men ja, vi får se när det blir. Jag ska till min syster idag som sagt och jag vet inte riktigt vad vi ska göra, det blir väl bara att mysa tillsammans, så äckligt väder så hoppas verkligen att bussen kommer i tid!

Mja, men nu ska jag fixa mig och lite sådära, så vi hörs senare tror jag. :)

Puss och kram


sidecut

hejsan hoppsan :)

Idag så har det varit en lugn dag med älskling, vi spelade och såg på film tillsammans med min syster, jimmy och lilla leo fast han sov mest haha, :) har mått lite halvkasst också men det börjar bli bättre nu. :)

Imorgon blir det att hälsa på syster igen så det blir mysigt. För övrigt så har jag inte så mycket mer att säga dörutom att jag saknar bebiz väldigt mycket :/ !

nu blirdet ssova. :).god natt å puss. :)

nytt inlägg

Hallu,

Har just kommit upp ur badet och det var riktigt mysigt, haha hade bamseskum. :) Ikväll blir det nog att se 8 mile och bara chilla, thihi, måste ta igen för att älskling ska iväg imorgon, bajs på det. men iaf, han har köpt massa godis så nu ska vi mumsa på det.

Skriver mer imorgon då jag nog ska göra om bloggen också.

peace and love <3

in the air

Hejsan,

Idag var jag ledig och det var riktigt nice, jag och älsklingen planerade på att åka till Farsta centrum men i Flempan så var det något som hände så vi bestämde oss för att åka till Tumba och sen vidare till Södertälje. Mysigt. Fick med mig hem en ögonskugga och ett par trosor. Härligt värre. :-) åkte hem till Hölö och ja, nu sitter jag här och väntar på baby. :)

Såg en as söt klänning också men den får nog vänta, vet inte om jag kommer vilja ha den eller inte, men just nu var det att jag ville ha dom. Sååå söt. Men iaf,

hör av mig sen

peace and love

Gratis makeup




För dig som gillar smink och är sminkintresserad.

Klicka på bilden för att bli medlem på denna sida. :D

RSS 2.0