update

Snabb update,

Håller på och städar mitt rum så det är jättefint så att jag äntligen kan få upp mina nya tapeter. Jag älskar det. Så fint det kommer bli. Efter det så blir det nog att baka en kladdkaka tills jag får lite besök, te drickande och kladdkaka. Så gott! :) Men nu måste jag fortsätta städa så att jag hinner innan de fina folket kommer.


So i'll end this with a big love

Jag börjar bli speedad kroppen pumpar adrenalin.

Hej,

Det har blivit en väldig kass uppdatering nu på sista tiden jag vet, men det är dels för att jag har varit med min pojkvän och sen så att jag inte har haft någon lust till det. Men iaf, i lördags var vi bara hemma och tog det lugnt, såg lite på tv och bara hade det mys, söndagen så var vi uppe med tuppen och drog oss iväg till gymmet, yeah! Vo tränade kanske 1 timme och 50 minuter, och jag lovar er, det känns verkligen i kroppen idag. Men det är skönt.

Idag så var jag inte i skolan nej, jag var hos tandläkaren och fick as ont i munnen, dom kan ju aldrig ta det försiktigt i min mun. Damp, haha men det gick bra. Sedan efter dte så drog jag och älskling till Huddinge och käkade lunch, det va gott.. drog till kicks en snabbis och kollade lite också. Härligt värre. :)

Kärlek o respekt


-

fuck det här, skriver imorgon istället.

Rönninge

Är i Rönninge nu tillsammans med min fina prins, vi har just käkat och lite sånt och typ nu städar vi min garderob, eller han fick ta över så att jag kunde blogga och ja, bara ta det chill, oooorkar inte mer.

Imorron blir det  att gymma satan. Hah, ska bli så otroligt skönt så det finns inte! :)

Nej men aa, ska hjälpa älskling nu, vi hörs imorgon eller senare.

Kärlek och repsekt.

Ouhlala

Ligger hemma hos älskling nu och tittar på när han sover så sött, haha men jag ska snart ta o väcka honom eftersom vi måste upp och grejer ifall vi ska med bussen som går senare. Nice, nice. Idag ska vi hem till mig och jag ska städa min garderob och han ska installera lite stuff på min dator. Like it. Så jag antar att det är de som händer.

Vi ska träna imorgon ifall vi inte ska på Tekniska med pappa så det kommer bli superduper, prima ballerina. :-) nej ni, det var bara en snabb update från min sida. Vi hörs senare

Kärlek och respekt!

In da town

Sitter hemma hos älskling nu och ska snart börja sätta igång att plugga, kommer bli hur nice som helst för att jag tror jag vet vad jag ska skriva så det kommer bara bli kul. Ska titta igenom lite bloggar som jag brukar kika in dagligen och sen kolla runt lite.

Älskling är och handlar lunch till oss så att vi ska äta och sedan ska han hjälpa mig att plugga, riktigt snäll tycker jag. :) nu måste jag skynda mig lite och så, så jag verklgien kommer igång.

Skriver mer senare :D

Kärlek och respekt

Svensson svensson

God morgon,

Jag är fett trööött, fattar inte varför jag är de somnade ganska tidigt ändå, så ja, men får sova en stund på bussen så det blir bra. Har precis sminkat mig och grejer för att sedan bege mig till älskling som väntar på mig och vi ska plugga idag. Riktigt duktigt va? :D ikväll blir det Glee vilket är riktigt nice! :D

Vi hörs nog när jag är hos älskling, så ja :)

Kärlek och respekt!

Aerosmith

Har städat klart mitt rum nu fy satan vad skönt det var, ska ta mig en dusch snart tror jag så det blir riktigt skönt. Känner att träningsvärken börjar komma nu efter vårat gym pass, hah skööönt! Sen på lördag så fortsätter min städning då jag ska ta i tu med garderoben, min älskling kommer hjälpa mig så det blir prima ballerina. Längtar lite faktiskt. Höh.

Imorgon så blir det att åka till älskling då vi ska plugga satan och sedan mysa. Hah, kommer bli jättebra, har värsta religions uppgiften som jag har problem med, usch men det kommer gå bra hoppas jag. Woho, det var nog det jag hde på hjärtat.

Vi hörs imorgon,

Peace and love

Träningsvärk imorgon? jaa





Kom hem för ett tag sedan då jag har varit och gymmat och sedan varit i Södertälje med min fästman, hittade en del grejer och fick det dessutom på REA, hur underbart är inte det, så fick mig ett par jeansleggings som kostade 299 kr innan men jag fick det för 70 kr, sen också en fin tröja till som kostade 99 kr.

Gymmet idag gick väldigt bra, jag cyklade i 33 minuter och kom då 20 km + lite till som jag inte minns. Och nej, jag tävlar inte mot någon, jag tävlar mot mig själv, så nästa gång ska jag göra det här mycket bättre, ska över 20 på mindre än 33, hah hoppas det funkar bra. Iaf, efter att vi gymmade så gick vi till bubbelpoolen vilket var riktigt skönt, bara att koppla av efter att ha ansträngt sig. :)

Nu ska jag försöka att komma igång med en storstädning i mitt rum, allt damm ska bort. Allt. Och sen om jag hinner så kanske jag ska rensa lite och så i helgen eller nästa vecka då jag är hemma. Galet. :)

Jag skriver kanske mer senare, vi hörs!

Kärlek och respekt!

Kärlek och respetk!

Blev inte att jag skrev något igår eftersom jag gjorde annat, men det var väldigt trevligt att äta me pappa och mamma, gott och mysigt. Efter att vi hade käkat så drog vi och handlade då köpte pappa en jättebra raklödder grej åt mig, hah bästa.

Om ungefär 40 minuter om inte mindre så ska jag ta bussen till station och där vidare till min pojkvän som befinner sig i Södertälje, så jag ska möta honom och sen så ska vi vidare till gymmet och äga skiten ur alla som vi gjorde förra veckan, love it! ;D

Kärlek och respekt!

9 månader och 9 dagar, i love you

Hej hej,

Hann inte skriva någon innan jag var tvungen att dra, sorry, men var tvungen att hinna att prata med min studievägledare innan hon drog på lunch. Så henne har jag pratat med det gick bra, woho. Så jag hoppas det fortsätter med detta flyt också. Kankse nämnde det förut men jag ska ut och äta med pappa idag lite senare, ska bli gott.

Imorgon blir det att gymma med älsklingen min, ska bli riktigt härligt, längtar faktiskt tills vi ska göra det. Så underbart mysigt och sen får jag ju träna också. Vet inte riktigt vad jag ska träna imorgon, men antar att det blir spinningcykeln och sedan springa, något med vikter ska också testas för oss. Ska bli kul.

Kärlek och respekt!

Någonting på hjärtat

Hej,

Jag har sovmorgon men bad mamma väcka mig när hon åkte så det gjorde hon. Så nu har jag duschat och snart ska jag ta mig något att äta, slipper att stressa, love it. Ska nog ta o plocka lite i mitt rum också innan jag drar börjar 12 så jag hinner de, gjorde ju aldrig det igår. Men iaf, jag mår bra och idag fyller min kära pappsen år! Grattis till dig.

Tänkte inte ksriva så mycket, skriver nog mer sen innan jag drar eller när jag kommer hem.

Kärlek och respekt.

Superman

Nu, eller snart ska jag börja städa mitt rum, yes ni läste rätt. Jag är en riktig liten stökmaja om man säger så. But i like it. Ja, som ni såg så gästbloggade min fina fästman och jag blev helt rörd efter att jag hade läst det där, hah. Så fint! Det blev att jag åkte till syster idag och det var riktigt mysigt, vi satt och pratade en massa och bara hade allmänt skojs. Träffade också Jimmy då, gav honom 2 av mina spel och sen så fick jag låna ett av honom. Så bääst så nu jävlar ska jag skjuta och allt vare är. :D love it.

Slänger kanske in massa bilder för och efter på min städning så som de flesta gör haha, bara för att följa trenden! :D

Peace and love

En CP-mongolid gästbloggar #4



Varje dag i snart ett år, har du lyckats lysa upp mitt liv och hjälpt mig på rätt spår, du är utan tvekan det absolut bästa som har hänt mig och jag kan aldrig vara tillräcklig tacksam för att du är min. Det är en dröm som slagit in, att få vara med dig och dela mitt liv tillsammans med dig, sen slog den in och kan säga nu att jag aldrig ens vågat drömma om ett så underbart förhållande som vi har nu, visste inte att man kunde dela något så mäktigt, älska någon så sjukt mycket, som jag älskar dig! Du är så vacker, så snäll, så underbar personlighet.. Allt är verkligen precis som det ska, vi kanske inte är dom bästa gumman, men för mig, är du perfekt. <3

/ Martin, Stolt pojkvän & fästman

Sen tänkte jag bara berätta att jag hoppas dagarna går jättefort nu fram till på torsdag, då jag och min älskling ska träna och mysa massor tillsammans på badhuset, längtar massor och såklart till helgen, varje helg tillsammans med henne är som i himmelriket, hoppas den här blir lika underbar som den förra :)



Jag kommer fortfarande ihåg den där dagen //
Jag stod och väntade i Sundbyberg med fjärliar i magen //
Väntade på dig för en fika - förvänta mig inte det här //
Har aldrig ens känt såhär - Ett år och fortfarande nykär //
Minns när vi satt utanför skolan på våran bänk och solen den värmde //
Vi kysstes och det är svårt att beskriva den lycka jag kände //
Samma lycka som jag kände den där lördagen i april //
Efter jag ställt frågan kändes det som att tiden stod still //
Enda tills du svarade och jag förstod att vi två hade en framtid //
Redan då visste jag att jag ville vara din för alltid //



Shake that ass

God morgon,

Är jätte trött och har as ont i mina armar, vet inte varför men så är det de ligger till. Hm, jag skulle till syster idag men så blev det inte, planerna ändrades. Lala, ska snart ta mig något att äta och bara göra mina morgonrutiner och sedan så ska jag titta på några låtar tills fredag, yeah kommer bli nice.

Gästbloggningen jag pratade om igår blev inte av för vissa anledningar, men troligtvis kommer den upp idag så ja, vi får hålla tummarna för de.

Men skriver senare när det  har hänt något spännande, vi hörs.

Peace and Love

Who says

Denna bild hade jag förut också, men jag älskar den. Vi var bara jävligt glada inget annat. Haha, nej men iaf den är från nyår så.

Har inte gjort så mycket ikväll, mest tittat på låtar jag ska ha på fredag och lite sånt där, fått tillbaka kontakten med en väldigt god vän till mig också, det gillas! vi ska försöka att bygga upp allt igen, så som vi hade förut.  Känns bra. Imorgon så ska jag till min kära syster och vi ska bara umgås och så, kanske ta en fika eller så. Mysigt. Längtar efter min fina pojkvän också. Usch :(

Ska också ta tag i städningen då mitt rum ser förjävligt ut men det får väntas, jag har annat för mig.

Tudelueeeeeee

Det blåser kallt i en tveksam stad

Haha tro mig jag längtar tillbaka mer än någonsin, så jävla roligt jag hade, skrattade som jag bara gör med vissa personer i min närhet, skämtade om allt möjligt, vi hade matkrig, vi tjejer pratade om hur vi inte gillade en viss person, vi käkade massa gott och träningen som fick oss alla att skratta en massa. Jag kommer aldrig glömma detta. Vi blev verkligen som en stor jävla fet familj på typ 2 dagar, knappt det!

Men ja, jag har fixat min design, finally liskom, vet att bilderna är lite suddiga men det kanske mna kan ignorera för stunden, höh. Pratar nu med älskling och har berättat en grej för honom, fan va glad jag är och han är glad för min skull också. Thihi :-) lycka!

Juste, senare idag så kommer en person att gästblogga också, säger inte vem det är, människan får tala för sig själv ;) love it! Men skriver mer senare eller något, vi hörs!

Peace and love

Keaktivetet

Tänkte slänga in en liten snabb update medans jag väntar på att kameran ska laddas klart, och jag ska då börja fixa min header, förnya mig som sagt. Hah, får se hur den blir inte riktigt säkert ännu, kanske ska få hjälp av men chompis med det också lite senare men inte idag och kanske inte heller inom detta århundrande haha vi får se. :)

Var i skolan idag höh, religion stod det på schemat och idag var det helt okej, vi skulle diskutera och lite sånt där shit, det gick rätt bra för mig. Vi fick själva välja i klassen också vad vi ville göra för att få lektionen bättre, like it. Så nu slipper jag bok och filmanalys och lite sånt där ni vet. Yeaah. :)

Skriver senare, nu ska jag vara kreaktiv.

Peace and Love

Sanningen tystnar



Somnade ganska sent igår så jag är helt fucking död just nu, behöver sova mer, mer timmar sömn tack. Men ja, jag pratade med älskling och så det var väldigt mysigt och på något sett ökade mitt självförtroende ändå när vi pratade om vissa saker, love it. Måste alldeles strax börja göra mig klar osv för att hinna till skolan, börjar om lite mer en än timme och då ska jag äga sönder fukking religion, haha yeah right. Men så äre.

Slutar halv tolv då funderar jag på att åka till hm och köpa lite grejer om inte älskling gör det åt mig, men tror inte han gör det idag eftersom han inte skulle till skolan, så jag gör det själv. Buhu, men iaf, det är bara om jag orkar. Nej ni, nu måste jag verkligen göra mig klar så jag inte kommer försent och hon lackar bäver på mig,

tudeluuueeee!

Peace and love

Bild i repris



Är med älskling fortfarande därför har min bloggning inte varit så bra, men jag tar igen det sen. Hm, vi kom just in efter en promenad på sjön och lite sånt, mysigt värre. Annars idag har vi inte gjort så mycket bara tagit det lugnt och tittat på min favorit serie, glee! haha :) så underbart bra.

Längtar som fan till torsdag då jag och älskling ska dra oss till gymmet och äga igen. Vet dock inte ännu vad jag ska träna men det fixar sig. Vet iaf att jag ska träna mage och rumpa så då får vi se vad som passar.

Skriver nog mer senare ikväll eller imorgon, vi hörs

Peace and love

Karl wolf - Africa

God morgon,

Jag och älskling har vaknat nu och han har precis hoppat in i duschen, ska också göra det alldeles strx när han är klar sen så ska vi hem till mig. Mysigt värre. Igår somnade vi ganska sent eftersom vi satt och kollade på Glee ett bra tag och sedan bara umgicks med varandra men det var mys det också. Får se lite vad som händer idag, det beror lite på hur mycket vi orkar och så. :)

Sis kommer också på besök idag, vilket är väldigt skojsigt. Hon och Jimmy kommer och käkar middag hos oss vilket alltid är trevligt. :) Ska nog till henne på Tisdag om allt går som planerat. :)

Peace and Love

Jag har ont i magen, heeeje

Det blev lite sent skrivet, i know men vad ska man göra när man är med killen? :D vi har sett ett par avsnitt av glee. Riktigt nice serie om jag får säga det själv, hah! ska försöka att få älskling at se de sista avsnittet som han tankade också. Weei. :) Mja, detta blir nog sista inlägget för idag för jag kommer nog somna efter vi har sett på lite film osv, så ja, vi hörs helt enkelt imorgon.

Peace and love

Green zone







Är hos min älskade sötnos nu och vi har typ sovit ett tag, hah så jäkla trött jag blev så att det blev att vi somnade till en stund, eller ca 1 ½ timme ungefär. Tidigare så såg vi på kniven i hjärtat och bara gosade, riktigt mysigt. Gillade den serien. :) Annars så har det inte hänt så mycket ikväll, ska försöka att få med älskling och köpa en tidning med mig, då får vi också en promenad hah ;)..

Jag hör nog av mig lite senare eller något för nu tänkte jag kollade in lite bloggar sedan krypa ner hos älsklingen när han ligger så sött och äter chips och tittr på tv, :)

Peace and love

Gubben i lådan



God morgon,

blev ett inlägg i alla fall, men jag trodde att jag skulle ta bussen mycket tidigare men jag gjorde inte det så då kommer jag till baby vid halv 10 istället för 9, men det blir lika bra det, hoppas bara att det är en bra buss så jag slipper att gå en jävla massa, men iaf, åker till älskling idag och får se hur min uppdatering blir där, kommer nog uppdatera så mycket jag kan och självklart om det har hänt något skojsigt.

Men ja, nu måste jag bädda sängen och typ fixa lite innan jag piper till bussen.

Peace and Love

Bokstavsbarn

Go kväll,

Slänger in ett inlägg nu innan jag ska packa lite till vad jag ska ha med mig till älsklingen, hm.. jag har fixat mitt öra och så eftersom jag har haft det lite problem med det, har inte hört så bra så har typ blivit att jag har sagt "va" i varenda mening och skrikit när jag har pratat för att jag inte hör själv vad jag säger, haha riktigt skojs ibland. Mohah, vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, har inte så mycket på hjärtat just nu.

Mja, vi avrundar väl häraa då, så hörs vi imorgon när jag kommer till älskling någon gång, orkar inte uppdatera imorgonbitti så ni får vänta.

God natt och sov gott!

Peace and Love

You know you're gonna be there someday



Tittar runt lite på internet och sådära bara för att jag inte har så mycket annat för mig. Pratade just med älskling men han skulle fixa lite så mja, slutade att göra det för en stund sedan. Funderar på att ta en dusch och försöka att få ut min ilska. Är frustrerad. Liksom, hur dum kan man va? lägga in en lektion på morgonen i en timme och sen har några idrott i 80 minuter OCH sen börjar samma lektion igen som vi har på morgonen. Skojsigt värre. Men det är så de kommer att se ut nu framöver och jag är hel arg. Vet inte riktigt hur jag ska göra för att få bort min ilska.

Mja, har inte så mycket mer att skriva, vi hörs nog senare ifall jag orkar skriva och ifall mitt humör är mycket bättre. Känner mig fan inte bra någonstans och detta inlägg var inte nödvändigt någonstans.

Jag längtar till sommaren, våren då jag kan använda mina älskade tygskor, gå utan jacka och bara leva livet som aldrig förr, få minnen från då. I love it! ;)

Peace out

20 januari 2011

Hej,

Jag kom hem för ett tag sedan då jag och älskling
var och gymmade, vi gymmade kanske i 45 minuter
och det kändes bra. Efter det så badade vi bubbelpool
grej, vi var ensama i ett helt mörkt rum, så jävla mysigt
och skönt, hah. Det ska vi göra om hoppas jag. Efter att vi
hade tränat och sådär så åt vi lunch och jag spanade in
MQs rea men hittade ingenting, eller så var jag för trött
för att leta efter något jag ville ha. Kollade också in på H&M
men hittade ingenting där heller, synd värre.

Började städa och lite grejs när jag kom hem, ringde också
ett samtal som jag typ hatar att göra då jag måste ringa
okända människor, men gick ganska bra ändå, så nu hoppas
jag bara att allt går som de ska, annars blir jag suris som fan.

Skriver nog lite senare ikväll också, vi hörs.

Peace and love


Hurtig kurre

God morgon,

Håller på att göra mig klar och en massa för att
sedan dra mig och möta älskling, vi ska typ
"fika" lite innan vi gymmar och bara prata, jag
behöver det. Så ja, om lite mindre en timme så är
jag på språng, hah kommer bli underbart.

Blir inte så mycket uppdatering just nu eftersom jag
ska iväg men sen när jag kommer hem så skriver jag.

Vi hörs då, hinner inte skriva mer.

Peace and Love

Tills den sista rosen vissnar

Go kväll,

Hah, försökte att svara på kommentarer men vet inte riktigt
ifall de gick att svara på de, så jag får se, annars så svarar
jag på dom lite senare, imorgon.

Men iaf, jag har duschat och rakat mina ben, riktigt skönt, så
då kan jag också simma med min älskade imorgon utan att
skämmas haha ;-) ska bli riktigt skönt att träna imorgon men
vet inte riktigt ifall jag kommer känna så på fredagen hah, vi
får la se.

Mja, eftersom jag har fått mer läsare och så, så undrar jag nu
vad ni vill läsa om i min blogg? :) Bara slänga in en kommentar
eller flera så jag vet så ska jag nog bättra mig, hah! :)

Detta blev mitt sista inlägg för ikväll, skriver nog imorgon bitti ifall
jag orkar mig upp och lite sånt där, vi hörs!

Peace and Love


Jag längtar tillbaka till sommaren! fast bara till sommaren 2010!

When you smile..

Tjena,

Träffade älskling idag en stund då vi satte oss och fikade på
kaffestugan här i Rönninge, mycket mysigt. Sedan så hängde
han med mig upp till skolan en liten stund där jag hade religion,
hah så dyster lektion men det är skit samma har det bara den
här "perioden" som de kallar de. Så jag är rätt glad ändå.

Mja, imorron blir det gymmet för mig och älsklingen då vi ska
simma och träna. Vi ska försöka att komma igång med det här
nu så jag hoppas nästan på att vi kommer klara det, eller jag
vet att vi kommer göra det bara vi vill.

Händer inte så jätte mycket nu förtiden så jag avrundar väl mitt
inlägg här. Skriver nog mer lite senare om jag pallar, vi får se.

Peace and Love

Coca cola

God morgon allesammans,

Har gjort mig klar typ och grejs och väntar nu på
att jag ska gå ner och möta älskling nere vid stationen
för att ta en fika en liten stund. Åh vad jag saknar han.
Imorgon blir det gymmet för våran del, kommer bli så
jävla nice, kanske ska man ta med sig så att man kan
simma också, får ta och prata med han om det.

Ska alldeles strax sminka mig osv så att jag bara kan
hoppa i skorna och gå till bussen sen, mysigt värre.
Tadaa, vad mer ska jag skriva? har inte så mycket mer
på hjärtat just nu, så skriver nog mer nä jag kommer hem
eller lite senare, beror på ifall jag hinner.

Slänger in en bild som får tala för sig själv.
Peace out!


Det är nu eller aldrig

Imorgon sker det som jag aldrig skulle ske nu, inte förens senare i livet.
Vet inte om jag ska skratta eller gråta, men jag tror att jag gråter en
skvätt men ler inombords. Jag kommer tillbaka.
Lord give me a sign

Estadio santa bernabeu

Det blev ingenting av det jag skrev innan,
istället så tog jag mig telefonen och satte mig
med en kopp kaffe och tittade på top model 10,
haha man måste ju passa på när man är själv
och så, fast älsklingen min har tittat på det med
mig en gång, vet inte ritkigt vad han tyckte om
det men jag är glad iaf att han gjorde det.

Tääänkte dra igång med städningen alldeles jätte
snart om jag orkar! :D

JUUUSTE, bara för att, igår köpte jag och älskling en
cola när vi väntade på tåget i Järna, och idag så ser jag
att den har ett utgångsdatum på våran ett årsdag, :D haha
då vart jag fett glad, ska fan fota det och sedan lägga upp
på bloggen, ;) sen så ska jag också typ spara flaskan en
liten stund i alla fall. Tills jag har fått en bra bild iaf, :)



Kan verkligen inte förstå lyckan jag hade när jag satt där
och väntade på planet till Madrid, lyckan som bubblade inom
mig när jag visste att jag skulle få sätta mina fötter på
Estadio Santa bernabeu. Jag längtar tillbaka mer än någonsin,
den dagen jag sätter min fot just i det landet igen, det är då jag
kommer känna en sån lycka jag inte kan beskriva.


En ängels tålamod

Hej bloggeeeeeeeeeeen,

Idag är jag ledig och jag typ älskar det, hah, nej men det är skönt.
Ska städa mitt rum osv senare men först så ska jag fösöka att få
ur mitt skit grej som jag hra i örat, har så jefla ont. :(

Sitter och pratar med min snygging nu och han är så duktig som
går till skolan, hah, min duttia pojke. Wihoo, :)
I helgen ska vi leka igen och vi ska göra banana split tillsammans,
hoppas jag, vi gjorde ju aldrig det förut, som vi skulle, men nu så
jävlar ska det bli av. haha :D

Nej ni, nu ska jag försöka att fixa mitt öra sedan ska jag städa lite
och prata med min finaste prins som jag saknar så jätte mycket :/

Peace ouuuuut bitches! :D

minutes, hours, months

Idag firar jag och älskling 9 hela månader tillsammans,
vägen hit har varit väldigt upp och ner men vi har
både stärkt oss av de hinder vi har stött på.

Jag älskar dig massor älskling och jag vet att bara vi
har varandra så klarar vi vad som helst.
Stöttar dig i vad som helst, jag älskar dig, puss!


Du är en bön

Hej sweet,

Kom just hem från mormor och morfar, höh mysigt värre.
Mamma skjutsade också älsklingen till stationen så då
hängde jag med och hälsade på mina kära morföräldrar.
Jag och älskade har itne gjort så mycket idag, bara tagit
det lugnt och spelat lite och vi såg på en ängels tålamod,
han ska fixa Glee åt mig också, wihoo.

Jag och älskling ska också börja träna nu i veckan,
kommer kännas riktigt jävla skönt, hah, vi ska simma. :)

Skriver mer senare, vi hörs
Peace and love


Det är bara i dina ögon jag vill vara fin.

Party Size

Hallu,

Nu är vi hemma i Rönninge, eller vi har varit det ett tag,
vi åt tacos nyss och innan spelade vi fifa11. Riktigt skojs.
Nu ligger älskling och läser medans jag bloggar och bara
fixar lite, har målat naglarna osv, finfint. Imorgon så vet
jag inte riktigt vad som händer, jag vill göra något men får
se ifall älskling är så pepp på det. Tadaa, hoppas på det
nästan :/ har suttit inne alldeles för mycket medans jag har
varit sjuk, men vi får se vad som händer.

Mja, kanske skriver mer senare, vi får se. Vi ska nog dra på
en rulle eller så och titta på. Så vi hörs när det skrivs,

Peace and Love

fukkaur

Hallu,

Vaknade för ett tag sen och sa nu snart äta frukost med
älskling. Vi ska sedan hem till mig och bara ha det mys
som vanligt, höh, igår så såg vi på massa film easy A,
livet är en schlager, the wedding planner och sen började
vi se på the other guys. Kände mig lagom rastlös sådär men det
gick rätt bra ändå.

Skriver mer när jag kommer hem.

Peace and love

just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile


14 januari 2011

Hallu :)

Älskling och jag har nyss ätit lite och nu ska vi bara ta
det lugnt tror jag, han fixade mitt hår nyss, var värsta
tovan där, och det gjorde så jävla ont att få ut den, men
nu är det okej igen och mitt hår kan inte kännas mer slitet
än vad det är nu. Hah, nåja, såg klart filmen och antar att
vi ska börja se den filmen älsklingen ville se lite senare,
hah hoppas den är bra. Annars så vet jag inte så mycket
vad jag ska skriva, ska nog göra om min header, vet inte.
Men den där är gammal och jag har haft den väldigt mycket
på de andra bloggarna jag har haft.

Nej, nu ska jag vara lite social med min boyfriend, och
liva upp stämningen lite, börjar bli lite smått trött av att
bara sitta still, även fast jag sitter som en prinsessa nu,
hah, men vi hörs senare.


Peace and love


The wedding planner

Hallu,

Sitter hos älskling nu och ser på film, eller jag ska snart se
vidare på den efter att jag har bloggat. Ser på The wedding planner. :)

Var hos mormor också innan jag drog hit och klippte mig,
resultatet kommer någon annan gång då jag tar bilder osv,
men det blev lugg vilket jag tycker om. Annars så händer
det inte så mycket i mitt liv just nu, uppdaterar kanske mer
lite senare, vi får se ifall jag orkar och kan.

Peace and Love

Every step I take, every move I make..

God morgon bloggen,

Ska alldeles strax dra och duscha sedan äta frukost
som pappa tjatar om, haha han är så söt han. Men
jag vet att det inte finns så mycket kvar nu och att jag
måste äta för att nå mitt mål. Men iaf, ska fixa mig lite
sånt sedan ska jag ner till mormor så ska hon klippa mig
:D kommer bli jättebra. Efter att jag har varit där så ska
jag till min älskling, vet inte om jag måste handla först
eller ifall vi gör det tillsammans, men jag kommer att befinna
mig i Hölö ikväll och imorgon bitti. Kommer kännas skönt.

Real Madrid vann igår också, 3-1 :D riktigt glad blev jag haha :D

Men skriver nog mer innan jag drar ivääg.

Peace and love


Haha, här får ni min tårta som jag gjorde när jag fyllde år, ljuset
fick jag av min kusins familj så det blev bara ett hahaha :D bäästa.

Real Madrid ♥

Tjo allesammans,

Sitter hemma nu och inte gör ett jävla piss, är ledsen.
Men iaf, snart äntligen får jag se mitt älskade lag
spela. Real madrid! <3 Så underbart. Ska tagga till
som fan och bara glömma alla bekymmer! Bra där Malin.

Annars så var jag och hälsade på morfar på sjukhuset,
det kändes skönt. Riktigt skönt. Ska förbi en sväng till
mormor imorgon också innan jag drar mig till hölö och
de, så då ska jag också klippa mig, skiter it vad folk säger,
jag ska göra det.

Annars så händer det inte så mycket för mig så ska väl
sluta o skriva nu, skriver KANSKE mer sen, beroende
på mitt humör.

Real Madrid!

IT gymnasiet

Heej,

Sitter nu med älskling i hans skola och han har lektion,
hans psykologi lektion hah ganska så intressant eftersom
jag redan har läst den kursen och fattar de mesta av vad
hans lärare pratar om. Efter hans skola så ska vi dra och
fika eller äta lunch, jag vet inte riktigt vad som har bestämt
ännu men mysigt kommer det bli. Sen bär det raka vägen
hem för att städa rummet och lite sånt eftersom älskling
kommer till mig imorgon. härligt.

Skriver nog mer när jag kommer hem eftersom älskling
inte har någon mer lektion och så, och han ska få ha sin dator nu.

Så peace and love


När jag klantar mig, när jag sviker dig, när jag sabbar och förstör

Hejsan

Har ändrat lite granna på min blogg men är inte riktigt klar, orkar inte göra mer nu
för den delen heller. Idag träffade jag älsklingen en jätte kortis eftersom han kom upp till
farmor där jag befann mig, vill inte vara ensam när jag är sjuk så då gick jag dit.
Jag mår fortfarande inte bra, febern är borta men det är något annat som inte är sig bra. Så det känns
lite jobbigt.

Älsklingen min ska ringa ikväll så då får jag prata med honom, satan vad jag längtar.
Det borde vara dödstraff på att vara borta från sin älskade mer än någon timme hah, :(
aja, han ska ringa och jag är glad för det. Kanske drar iväg till min morfar också som ligger inne,
men det är bara om mamma ska dit så jag får se. :)

I helgen är det jag och älskling som ska vara, bara han och jag.
Vi kommer ha det hur mysigt som helst och jag längtar dunder mycket. (:

Next time

Tjo bloggen,

Sitter och lyssnar på Bruno Mars - just the way you are och bara älskar den låten. Helt underbar. Annars så tittade jag just på klippet med Kaká när han gjorde mål. Wihoo, äntligen är han på plan igen. Verkligen avgudar det. Mja, har inte gjort så mycket idag, tagit det lugnt och så, tittat mest på tv och bara tog det lugnt, och idag känner jag mig mycket bättre. Ska göra om bloggen idag tror jag, fast det får bli senare för först blir det att städa upp i mitt rum och fixa lite, sen om jag  hinner gör jag om den. :)

Ett ord till och jag får veta att det är en lögn så kan jag säga redan nu att det här blir slutet för dig.

update 1

God morgon,

Ska bara skriva lite snabbt nu eftersom att jag måste göra mig klar och kila iväg till skolan. Den här veckan är mitt schema inte det roligaste men nästa vecka så börjar mitt älskvärda schema riktigt bra. Woho säger jag bara, tackar ITG för att jag har läst så många kurser i ettan så jag slipper dom nu eller något liknande. Men men, de dagarna jag inte har bloggat har jag varit emd min älskling på min morfars landställe, riktigt mysigt. Fast blev sjuk men det gick över och kom tillbaka. Sedan så har jag inte gjort så himla mycket mer under lovet än att vara med min kille.

Ska fixa en ny design nu också någon gång, jag vill ha en ljusare och så eftersom den här känns så dyster. Hah, men nu måste jag fixa mig ska gå om en halvtimme.

Peace and Love

-

Vår allra första kyss, jag minns den så väl.

We belong togehter

1. Hur gammal är han - 18 år.
2. Vad kallar du honom - Älskling, tuss.
3. Vad har han för ögon färg - Blå.
4. Hur länge har ni känt varandra - Februari 2010.
5. Hur länge har ni varit tillsammans - 8 månader, snart 9.
6. Hur träffades ni - Skolan skulle jag tro.
7. Dricker han alkohol - Ja det gör han.
8. Röker han - Nej, han har slutat.
9. Har du vart hemma hos honom - Ja.
10. Vad gör ni när ni är hos dig - Datorn, tv, mysa, spelar osv
11. Är han snygg - Världens snyggaste!
12. Är han en jävel på att kyssas? - Den bästa!
13. När pratade du med honom sist - Pratar med honom nu.
14. Har han ätstörningar - HAHA, nej inte direkt.
15. Har han sexig kropp - Såklart!!
16. Vad lyssnar han på för musik - Samma som mig typ.
17. Vad är han bra på - Vara minmin och bara min prins.
18. Vad gillar han för filmer - Action och komedier.
19. Vad tycker han bäst om hos dig - Allt :D
20. Brukar han ge dig komlimanger - Jaa!
21. Har du gråtit i hans famn - Ja, han är den bästa som tröstar så.
22. Har du vaknat upp med honom bredvid/i hans famn - Ja, så MYS!
23. Charmig, blyg eller otrevlig - Charmig ofc.
24. Har han träffat din mamma eller pappa - Båda två, ja.
25. Gillar dom honom - Jaaa :)
26. Vad gillar han för mat - Det mesta.
27. Tar han hand om dig - Lever som en prinsessa i hans närvaro.
28. Pratar ni om allt - Min fästman, min bästa vän. Så ja. <3
29. Har ni bråkat någon gång - Ja, men vi har bara stärkt oss av de.
30. Känner du honom väl - Ja :)
31. Tycker du om honom - Nej, jag älskar honom!
32. Tycker han om dig - Nej, han älskar mig :D
33. Bråkar ni ofta - Mja, eller vi gjorde förut nu är det väl bara ibland.
34. Gör du allt för honom -Går igenom eld för honom.
35. Kommer ni alltid vara tillsammans? - Ingen tvekan. Vår kärlek håller oavsett vad som händer.



This is the last time

Hej allesammans,

Sitter ensam i Rönninge nu och bara tar det lugnt lite. Har packat och grejs så jag ska bara egentligen lägga ner lite andra saker i väskan sen är jag redo för min och älsklings resa tillsammans. Mja, idag har jag inte gjort så mycket, vaknade upp hos älskling och sedan blev det bara att åka iväg till Södertälje för att käka lite lunch och så, sen åkte jag hem till mig och sen dess har jag bara tagit det lugnt.

Hm, har börjat läsa en ny bok nu också som heter Elsas mode, helt okej. Bara lite seeg i början men kommer väl in i den sen och kommer kasnke inte kunna släppa den, hah. Har köpt en neccesär också, hello kitty, haha dog nästan för den förjääääkla söt alltså. Thihi, :-) fick med mig hem grafitti nails grejs också igår. Riktigt härligt, fast blev besviken, blev inte som jag hade tänkt mig, men ja, det fick bli så.

Har inget mer att skriva så jag hör väl av mig senare eller något, ska ändra min blogg också någon gång men det blir nog efter jag har kommit hem från våran resa. Hinner och orkar inte innan.

Catch you later /

2lax11

Tjo bloggeeeeeeen,

Är hemma hos älskling nu och ska sova här. Åker dock hem imorgon för att fixa lite grejer och sedan på tisdag kommer han hem till mig och sen så åker han och jag iväg. Komemr bli dunder. Idag så har vi dock inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt osv, så det var skönt. Juuste, bara för att, igår när jag och älskling skulle hem til mig då krockade bussen i järna, skoojs, eller inte. Men tåget gick inte så långt därefter så vi tog det istället. Ingen blev skadad eller något så det var ju också bra.

Har inte skrivit något om nyår men det var bra. spenderades med älsklings familj och deras vänner. Riktigt kul, kunde dock kasnke gått och lagt oss lite tidigare, vi gick o la oss runt 5 halv 5, och var riktigt döda dagen efter men det kändes bra i alla fall.

Mja, ska ta och vara lite sovial med min pojke nu, eller iaf lite. Så vi hörs nog imorgon.

Peace and Love



NYÅRS KYSSEN BITCHES! <3


lägger allt i dina händer

Hej allesammans :) Hade riktigt mysigt igår med älskling och hans familj samt några av deras kompisar. Åt god middag, drack gott och spelade. Jag hade det bra :) Idag har vi bara tagit det lugnt och grejer. Bussen fastnade i järna och allt blev konstigt där. Men de blev jättebra i alla fall. Skriver kanske lite mer senare jag får se om jag orkar det. Puss o kram

RSS 2.0