-

miss-lyckad vs misslyckad. god natt.

Drammen i regn

Tjena,

Tänker lite på vad jag ska ha med mig till fjällen, det är liksom näst sista dagen för mig att packa och jag har fan ingen aning om vad jag ska ha med mig, eller jag har en lista som älskling skrev ihop men vet inte riktigt vad som skas med ändå. Det blir prima ballerina. Som alltid.

Dunkar lite musikaa nu och ska snart sätta igång emd det som måste göras, hah jag orkar inte, vill bara sooova, eller se på en film. Men det får vänta. Jag måste göra någon nytta ikväll. Så ja vi får se.

Skriver nog kanske, kanske senare, jag får se om jag orkar. :)

Men tillsvidare så säger jag bara;

Peace and love

Första bilden som togs med min nya mobil, hah söta vi är! :)


Du är allt på O

Tjo och go' kväll

Sitter och är taggad inför fotbollen som kommer sändas alldeles strax på tv. Det är Real madrid och Lyon. Hah, hoppas på att real vinner, utan tvekan ;)

Ikväll så körde jag mamma och pappa till Södertälje där vi hälsade på syster och Jimmy, Sabine var också där, mysigt så jag satt och pratade med henne ett tag. Imorgon så ska jag upp till stan med Martin tror jag och vi ska typ till IO och sen ska  jag till panduro, får se vad som händer efter de. Kanske drar hem, jag är så less på allt.


Glöm inte att jag skriver det här med tårar på kinden men har ändå ett litet leende kvar på läpparna, för tro mig, nu vet jag var du står. Kan helt ärligt säga att du är inte värd ett skit längre, att jag ens skriver de här raderna, du är inte värd dom. Jag har gjort många misstag i mitt liv, det vet både du och jag om, men det största misstaget var att bli din vän igen. För lilla gumman.. du är fan bara skit, oärlig, oäkta.


Spitfire

Tjena,

Kom hem för ett tag sedan och ska alldeles strax börja att städa lite, får se ifall jag orkar det kanske man säger. Hah, men iaf, var i Tälje och körde med niclas och fikade med älsklingen, mysigt värre! :) kollade också på färg men dom hade inte den färgen jag ville ha så det får väntas tills senare.

Ska nog börja packa lite smått också eftersom jag ska till Fjällen nästa vecka med familjen Hammarberg. Kommer bli hur mysigt som helst, får man hoppas.. love it! :) äntligen få åka skidor och offpist. weei! :)

Nu måste jag tagga tror jag, ska iaf orkaaa plocka undan lite! :)

Puss och kram

känslorna speglas två själar blir till en

God morgon,

Vaknade för ca 30 minuter sen och nu äter jag lite frukost och dricker ett av världens godaste te, citron. Hah älskar det! :) Ska snart börja göra mig klar för att möta en ny dag med mitt hjärta, vi ska ta en fika innan han börjar i skolan och sedan så ska jag ut och köra med niclas. Skoooojs. Ska också köpa hobbyfärg för att börja lite smått på att måla min tavla som ska ändra färg nu. :)

du klev in i mitt liv på helt egen riskt.

Vi hörs när det skrivs

Inte bra, inte bra.. men jag har haft annat för mig.. weei :)

iaf, i fredags var jag med älsklingen, han kom hit och då började vi se på en film, minns inte vilken det var men iaf, vi kollade lite och sedan myste vi tills syster plus hennes fästman kom hit. Så ja, fredagen var bara lugnt. På lördagen däremot så var jag och martin bjudna på middag hos emma och peter, vi hade väldigt trevligt och det slutade med att vi sov över där mysmys. :)

Var på IO idag med älskling, hah så jääädrans kul vi hade, en stund dåra, jag började må illa osv, men annars så var det inga problem o så, efter de så drog vi till trafikskolan i tälje och kollade ut en tatuering som vi vill och ska göra som småningom, bara vi har pengar. Så ja,det kommer nog inom kort! :)

Men ja, det var allt, orkar inte skriva mer. Vi hörs när det skrivs.

Puss


update

Nu har jag faktiskt fixat det mesta som jag skulle göra innan killen kommer upp så känns skönt. Han är inte så långt ifrån mig nu så det är mysmys. :) Vi ska väl se på film eller något så det blir nice, e trött så ska bli skönt att ligga mot hans bröst just nu hah, :$

men ska fixa lite kaffe o så nu tills han kommer, så vi hörs senare.

Puss och kram

Tiden går så fort


Om det är något jag saknar så är det de här. Jag ska tillbaka, senast nästa år. Så är det bara.

Nu har jag städat och det kändes riktigt skönt, eller har bara rummet kvar men det kan jag ta när älsklingen kommer senare då han måste fixa min dator lite granna. Har även hunnit att söka två jobb också, hoppas bara på att jag kan kirra något av dem. Ska fortsätta leta jobb senare och även skriva ut mitt cv då jag kan gå runt o ge i butik också. Nicenice,

Nä ni, nu måste jag faktiskt klä på mig och fixa mig inför babys anländande, kanske hinner städa lite också eftersom han inte kommer förens 12 ungefär. Vi får se.

Jaja, vi hörs senare

puss och kram

Power

God morgon,

Ska snart alldeles strax börja städa lite eftersom jag lovade mamsen att göra det så ja, gick upp tidigare än vad det var planerat o ska snart sätta igång då. Lite senare så kommer min bany hiit och vi får se vad vi hittar på. Kanske bara myser och ser film, hah skulle inte sitta fel någonstans just nu känner jag! MEN först städning.

Har fått en kommentar av en anonym person, har ingen aning om vem det kan vara eller så, men jag kan iaf tacka för kommentaren och hoppas att det blir bättre för dig.

Imorgon är jag och älskling bjudna på middag till Peter och Emma, ska bli mysigt. :-)

Nae, nu måste jag sätta igång med städningen, hinner nog med ett inlägg innan älsklingen min kommer också, annars så blir det lite senare än vad jag har planerat! :)

Justjaa,

Adam Ray - Lill lady

En otroligt fin låt, Annicka rekomendera den till mig och jag sprider bara vidare. Älskar den. Lyssna! :)

Denna bild bjuder jag faktiskt på, hah det var när jag gick på IT gymnasiet och vi hade grupparbete.

Love u

Vad heter ni?
Malin och Martin

Hur träffades ni?
I skolan skulle jag tro det var.

Hur länge har ni varit tillsammans?
10 månader idag! <3

Bor ni ihop?
Nej inte än.

Har ni barn?
Nae, men det kommer!

Har båda körkort?
Nej, men det är på gång.

Kommer du ihåg er första kyss?
Ja, minns den som igår.

Vem sa "jag älskar dig" först?
Det minns jag däremot inte :$

Vem är äldst?
JAG! en hel månad.

Vilka stjärntecken är ni?
Lejon och Jungfru.

Vem är längst?
Han.

Vem sjunger bäst?
Han, utan tvekan!

Håller ni varandra i handen på stan?
Ja, nästan hela tiden.

Vad har ni gemensamt?
Vi är lika coooooola!

Kände ni varandra innan ni blev tsm?
Njae, alltså jag visste vem puddingen var. Inget mer me det. Typ.


Blev du kär vid första ögonkastet?
Njae, alltså det var när vi träffades ensama jag föll pladask.


Har ni nån speciell låt?
Hur många som helst, men en låt är din blick med fonky.

Har ni stora framtidsplaner?
Haha, massor. Men det nämner jag inte här. ;)

Har ni gråtit i varandras famnar?
Ja..


Har ni varit utomlands tillsammans?
Nope, men snart bokas det en resa.

Vilket är ert bästa minne?
Alla minnen är unika. Går inte att välja ut något.

Vem lagar bäst mat?
Han skulle jag tro.

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
När vi ses så brukar vi kolla på film och bara umgås.


Ger ni alltid varandra pussar när ni ses?
Yes det gör vi.


Bodde ni långt ifrån varandra då ni träffades?
En bit..


Blir du lätt svartsjuk?
Om jag blir. Fast jag vet att jag inte borde bli det, fast jag är en tjej som kan bli väldigt svartsjuk av mig.

Brukar ni bråka?
Ja, det gör vi. Fast då kommer vi bara varandra närmare varandra.. så det kanske är bra på sitt sätt?


I adore you


Idag så träffade jag älskling runt 10 i Södertälje och då fikade vi lite och sedan så drog vi till banken och växlade in massa pengar som vi hade löst. De va nice. Efter de så tog vi tåget till sthlm och kollade på bio fast vi såg inte hela eftersom de inte var riktigt våran sort av film, men iaf.. :)

Ikväll så ska jag bara ta det lugnt och fixa mitt rum, så otroligt myys jag ska fixa haha :) längtar tills imorgon då jag och älskling ska träffas ännu en gång, pysmys! :)

Nae ni, nu ska jag hoppa in i duschen o så :)
Skriver mer senare,

Puss och kram

Ett leende betyder inte alltid lycka

- Jag insåg en sak idag, samma stund så föll det lilla självförtroendet jag hade byggt upp till botten.

En sorglig figur som du aldrig riktigt mött

Hallu

är hemkommen från skolan för ca 30 minuter sen, och snacka om det var skönt. Kände att jag inte orkade mer. Min klass e fan psykfall ibland, pallish inte. Jag som hade ett leende på läpparna när jag vaknade och ett lika stort leende när jag drog hemifrån.

Ska snart börja rensa min dator och sedan går det över till rummet, får hoppas på att jag kan möblera om snart ännu en gång, att jag får det som jag vill. Är helt jävla ...... sur, ledsen, besviken? finns inga ord vad jag är nu, är bara.. inte glad.

Så ja, vi hörs senare.

Kram


Stay and bleed

Igår hade vi varit förlovad i 9 månader, myyys! :) <3



Har nyss ätit lite lunch med pappa och sak snart packa ihop mina grejer och dra mig ner till skolan och ha religion. Ye, kommer bli nice. Hah hoppas jag. Är as trött så ja, det får bli bra helt enkelt. Annars idag så blir det att rensa datorn + mitt rum, för jag och pappsen kanske ska fixa om det lite senare, hah hoppas på det! :D

Jag längtar så galet mycket tills jag får mitt rum fixat, men först så väntas det massor med städning och lite sånt där, det är de jag måste ta tag i. Jag ska nog också plugga lite granna idag men jag får se om jag pallar de, eller nej jag måste. En kategori varje dag åtminstånde.

Nej ni, vi hörs sen när jag kommer hem! :)

Puss och kram

Onsdag den 16 februari




God morgon,

Känns som att jag har kommit igång med bloggandet nu igen, lite granna iaf.. men ja, skickade iväg älskling för ett tag sedan till bussen men själv stannade jag hemma o gosade omkring, pappa kom inte långt efter att han hade gått så jag behövde inte vara ensam iaf.. :)

Jag ska snart göra mig klar för att möta en ny dag, fan jag är faktiskt glad idag. Ovanligt glad idag. Hoppas bara det håller i sig hela dagen!

Ja, skriver nog mer innan jag drar till skoolan, :)

Peace and Love


Every step i take,

Shuelulu,

Har nyss ungefär ätit med älskling blev pasta med köttfärssås, as gott. Wei, nu håller han på o raka sig och sådär sedan så kanske vi ska se en film om man kan göra det på min dator eftersom det är på en dvd skiva, yee.. :D haha ja, vi pratade lite idag också, det var skönt och båda fick det vii ville ha sagt. Nicenice.. :)

Nu ska jag pussa lite på älsklingen, iaf snart. Vi hörs

Kram

Choklaaad

Hej,

Har precis kommit hem och alldeles strax ska jag göra det myspys här hemma i mitt rum för att älskling kommer hit och ska nämligen sova hos mig. Galet. Ja, så det kommer jag nog sysselsätta mig med, göra det finfint och bara ta det lugnt, jag hoppas dock att jag hinner med en dusch innan så att jag slipper göra det sen ikväll.

Justja, jag har köpt en present åt älsklingen min också, weei.. tänker inte direkt skriva de i bloggen eftersom jag tror att han läser den lite då och då, så då känns det int lyckat ifall han får reda på vad det är. :)

Nae ni, nu blir det städning, så skriver mer lite senare :D

Puss och kram

Hjälten i Rönninge, för en dag.


Jag pratar ofta med en av mina närmsta vänner, men sista tiden har det varit lite sisådär med det, men kommer aldrig glömma dessa ord. Alltid, är ett förjäääkla starkt ord. Men jag tror på det när de kommer från vissa.


Har pluggat en del nu och känner mig ganska så hungrig, så väntar egentligen bara på att mamma och pappa ska komma hem så att vi kan börja med maten och sedan äta, mums. Pratar med älskling nu också, vilket är mysigt. Vi ska typ träffas på onsdag för att prata om vissa saker. Nämner inget i bloggen ännu eller om jag ens kommer att göra det. Hah.

Justja, idag var jag en jättesnäll chey som hjälpte en gammal dam med hennes kassar och för de fick jag en peng, men jag sa nej, jag behöver inte pengar bara för lite hjälp av en människa som knappt har någon kraft att ta sig ut, möta världen som den är, en människa som nästan bara ligger i sängen för att invänta sina dagar, och ytterst få dagar går hon ut för att handla..


Ja, tänkte inte skriva så mycket mer just nu, men återkommer nog lite senare skulle jag tro. Ikväll blir det iaf att bada och läsa en bra bok, jag vill komma igång nu igen med det.

last summer

Hej,

Sitter och pluggar för fullt på mitt projektarbete just nu och det går riktigt  bra faktsikt. Får hoppas bara att jag får G på det nu när jag ska lämna in det. Iaf i april. Ja ni, var på religionen idag, gick rätt fort. Kollade lite i bibeln och sådär, helt okej. :)

Har fixat min blogg ännu en gång också haha att jag aldrig ska bli nöjd, men mne nu ser den liiiite roligare ut i alla fall än med svart bakgrund. Så ja, lite mer vårkänsla på det kanske. :)

Måste forsätta att plugga nu, vi hörs senare!

Peace and Love


All i ever do

Jag försöker att blogga igår ifrån mobilen men det gick inte alls så därför kom det inget inlägg för under dagen höll jag på med annat. Men iaf, helgen har varit mysigt. Jag och älskling har firat lite grejer och bara tagit det allmänt lugnt, behövdes. Igår så drog vi hem till mig och bara chiiiillade med livet. Så underbart. :)

Idag så ska jag träffa Marko och vi ska ta en fika tillsammans, kommer kännas bra. Längesen vi sågs och pratade osv, eller träffat honom typ några gånger men det har bara varit kanske max 10 minuter så nu kommer det antagligen bli mer. Skojs.

Alla<3dag är idag också, jag ska köpa en present till älskade men han får inte den förens på torsdag då vi också har månadsdag. :-) <3 Men ja, nu måste jag göra mig klar och sådär, skriver när jag kommer hem.

Puss

natti natti

Go kväll allesammns, tänkte bara säga god natt och ja, att vi hörs imorgon någon gång. :) kram

SHUEUEU

Håller på att tittar på trassel me älsklingen så mysgit ! :) hur mys som helst. Vet inte riktigt vad som händer ikväll det får vi se men jag orkar inte att göra nått vettigt iaf, har så sjukt ont i magen, väntar på min kudde, weei! :D



aja, skriver inge mer nu, kram!

buss inställd

Hallu,

Det blev inget skrivande igår för att jag satt fast helt enkelt i lite tågstrul. Men jag kom till Hölö igår, åkte med min prins pappa och handlade haha, va skojsigt. annars så har vi inte gjort så mycket mer igår. Vi bara satt och mös en massa! :D

Idag kommer älsklings farmor och farfar hit, ska bli mys! :) tadaa, nu ska jag ut och gå en promenad.

Vi hörs senare,

kärlek och respekt

En CP-mongolid gästbloggar #5

Den 12 februari 2010, ett magiskt datum. Vi hade pratat en hel del på sms och MSN, men nu skulle vi träffas för en fika. Jag skulle möta dig i Sundbyberg för du praoade där, stod och väntade. Torr i munnen, fjärilar i magen och helt galet nervös, missuppfatta vad vi skulle träffas också men tillslut så sågs vi och åkte upp mot t-centralen. Där gick vi av och efter att ha gått runt och letat efter ett fik så satte vi oss på Espresso House. Efter ett tag så släppte nervositeten för båda och man märkte att vi verkligen fick kontakt, det var ett magiskt ögonblick. Vi skrattade tillsammans, och sen bestämmde vi oss för att gå en promenad, vilket slutade med att jag fick en kyss ifrån dig, våran första kyss.

Jag är så glad att jag åkte och mötte dig den dagen, för det har lett till det vi har idag, det var början på det vi delar idag. Imorgon har det gått ett år, och varje dag sen den dagen har jag varit säker på en sak, jag vill dela livet tillsammnans med dig, vi har en framtid gumman och även om vi har det svårt ibland så vet jag att vi klarar vad som helst, våran kärlek är större än våra bråk. Jag älskar dig för mycket för att någonsin vara utan dig, jag behöver dig gumman!



Dina läppar var mjukare än silke, när våra läppar möttes spred sig en lycka i min kropp som inte går att förklara och ditt leende efter kyssen är det vackraste jag sett någonsin.

12 februari 2010 <3

 

 


Puss babe

Hej allesammans,

Drog till flemingsberg idag runt 11 så jag va där kanske kvart i 12 mötte älskling där och vi snackade väldigt mycket om vissa saker. Det behövdes. Iaf, efter det så drog vi oss till Handen och käkade lite och ja, det va gott. Mja, åkte till Huddinge en sväng också med älskling och kollade lite på alla<3dags presenter, myyys! :) Drog till mamma sen och kollade på glasögon till mig haha cool jag kommer va ;) muhaha,

Ja, senare iaf efter att jag har packish lite grejer som jag ska ha till älskling så ska jag lägga dit nya kategorier. Jag älskar det. Haha ! :) ja, men vi hööörs

kärlek och respekt!


nytt

Måste bara säga att idag eller imorgon så kommer det upp två nya kategorier, vad det blir avslöjar jag inte ännu! men det är bara att hålla ett öga på just kategorierna. :)

Peace and love

we are the world

God morgon allesammans, har precis ätit frukost och ska nu se klart filmen som jag har börjat se. Efter det så blir det att fixa mig tills jag ska träffa killen. :) puss

du är så vacker

Som ni ser så har jag fixat min blogg nu lite granna, tänkte fixa mer sen, men mina ögon orkar knappt vara öppna så jag avslutade det just.. ja, har precis badat och sådär och tänkte slå på en film snart, vet inte riktigt vilken det blir men lutar väl åt någon jag redan har sätt ett antal ggr, green street eller så. Mys mys.

Juste kan säga att i helgen blir det massor med firande för mig och älskling! :D love it. Hoppas bara att jag hittar någon bra present till baby, ska åka och kolla imorgon innan jag ska på synundersökning tänkte jag. Galet nice :D bara för att upplysa er om dessa viktiga datum i mitt liv så tänkte jag skriva upp dom :D

12/2-10- jag och älskling träffades första gången.
17/4-10 - vi två blev ett.
15/5-10 - vi förlovade oss på ett underbart ställe i stockholm.

och sen sist men inte minst så är det alla<3dag också som vi ska fira! våran första kärleksdag tillsammans, så jävla underbart mysigt. Tadaa,! :) <3


Denna pudding har jag snart varit tillsammans med i ett år! :) <3

Update

Ville bara medela erom att n y header kommer att komma upp idag fast lite senare då jag har badat och sådär.. så det är bara att hålla utkik efter den och ja, jag hoppas att ni gillar den, för det gör nämligen jag. Min pojkvän har gjort den och jag är inget annat än nöjd. Ska bara fixas en liten grej på den. Sen så.. :)

Nu hoppar jag i badet, vi hörs sen!

Kram

I will remember you

Shue,

tänker inte dra hur dagen har varit förutom att jag har ätit med pojkvännen min och det var gott. Åt pasta med kyckling, mums. Just nu sitter jag bara hemma och pratar lite med älsklingen, har så jävla ont i magen nu också. Ska typ sätta mig med värmekudden sen, kommer bli as bra. Hoppas jag.

Baby kommer typ skicka min header till mig idag också, fett nice juu, så då kommer jag äntligen sätta mig och pilla lite med min blogg, lite saker måste ändras. Yes!

Aja, skriver mer senare, nu måste jag fixa lite granna,


"You can try to change my mind but you will never succeed!"

I'll end this with love.


if i could turn back the time

Shu, tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag ska sova nu. Min blogg är inte den vackraste just nu, i know men det kommer ske en förändring ganska snart om jag har tur. :) ja men skriver imorgon, puss.

Fructis

Kom hem för ett tag sedan då jag var med älskling och vi fikade på Tidermans som jag skrev innan, riktigt mtsigt. Vi drog senare vidare till H&M för att jag skulle skaffa mig en borste vilket jag också hittade, galet bra. Sen så typ ja, kollade vi runt lite i affärer och bara chillade med livet. Följde med honom till Tullinge också där bytte jag tåget hem för att då slapp jag vänta så länge på bussen, hah fett bra ju! :)

Lite senare så ska jag fixa lite grejer på bloggen men först ska jag städa och sådära :) eller rättaresagt plocka undan lite eftersom allt känns som att det är framme nu. :-/  men det kommer gå snabbt! :)

Mja, det var allt för mig just nu, vi hörs.

Kärlek och respekt!

cry later

Sunshine,

Har precis sminkat mig och så, så nu är det bara att vänta på att älskling ska höra av sig och sedan vänta tills en bra buss går så att jag kan dra mig till tåget. Ska möta älskling i Södertälje och sen så går vi nog till Tidermans och fikar lite och sådära, kommer bli myspys. :-)

Har jätteont i halsen så jag måste typ käka massa halstabletter och dricka te, skojs liv. Hah, :) men skriver mer när jag kommer hem från älskiepälskie :)

Kärlek och respekt

Mah babyboy!

Det bara är så

förlåt för inlägget tidigare som inte hade någon struktur eller så i sig, men jag var helt jävla förbannad rent utav saggt. Men det känns bättre nu.

Nu ikväll så har jag duschat och bara fixat lite, pratar med min prins nu också, riktigt nice. Ska väl snart slå på en film som jag kan titta på och somna till, börjar bli trött, och super törstig är jag. Fattar inte varför, ååh så drygt. Ett stort glas apelsinjuice till mig tack. Skulle inte sitta fel. Hah, lovely.

Ja, det har inte hänt så mkt mer nu så jag antar att jag avrundar det här. Så, ja..

God natt och ha de bra tills imorgon,

Kärlek och respekt

<3

A..

shue,

är helt jävla irriterad nu och grejer så jag vet inte hur det här inlägget kommer bli mne det blir bra. Gick till skolan idag men det var ju inge nödvändigt eftersom ingen va där förutom jag och koffe, sen kommer marianne och säger att det är studiedag. Bra vaaa!? nej, men iaf, åkte till älsklings skola och satt där ett tag, helt oekj. drog till donken med honom efter. Galet gott. Sen drog han med ludde och jag åkte hem alone liksom. kul värre.

/

Samson

God morgon,

Nu ska jag komma igång med min bloggning igen, eller det låter så nu iaf, men iaf, igår när jag hängde med älskade till tåget så mosade jag i mig två munkar, hah as gott för stunden men mådde kanske inte så jättebra efter men det blev bra iaf.

Idag blir det bara skola och sen tror jag att jag ska hem, har inget planerat iaf, så det blir bra. Tadaa, har religion däremot så jag är väl inte den gladaste just nu, vill sooova. :/ ska göra det sen.

Aja, måste sminka mig nu och sen ska jag till skolan, vi hörs

Kärlek och respekt!

mysfaktor AB

Go kväll,

Jag och älskling har precis fixat lite grejer, mysigt. Nu håller han på med det där knasiga eluttagen som jag inte pallar med  hah, men men det blir bra. Idag så har vi inte gjort så mycket bara tagit det lugnt och sådära, spelat fifa11 och ja, haft allmänt chill ;D ska om typ ca 30 minuter hänga med honom till tåget då han ska åka hem. Synd de, men jag har fått vara med min prins hela helgen, MYYYS! :D


kicks

En väldigt dålig uppdatering igår och så kom det ett sent inlägg idag, men jag är iaf med min pojkvän och vi har det bra. Igår blev det att vi skulle se en film men vi såg knappt halva av den, jag gillade inte den alls. Skulle även se ett avsnitt av Glee men jag hann och somna innan, hjärtat mitt somnade ju inte så långt efter mig heller som tur va, hah! :) Ja, men det var typ det som hände igår..

Idag så ska vi bara ta det lugnt tror jag, ska äta snart iaf, gottgott e hungrig. Älsklingen min håller på med min fina gamla mobil haha, så ja.. den ska han få låna medans han inte har någon. Myspys. :) Ska se trassel sen, :D love it

<3

Fire

Hallu,

jag är hemma i Hölö nu och kommer befinna mig där tills imorgon då vi åker hem till mig. Mja, idag har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och sådär, jag kom just ut ur duschen, va fett sköönt, hah

men ja, jag ville väl bara skriva att jag lever och att jag återkommer senare eller så.

Kärlek och respekt

Total eclipse of the heart

Sorry det blev ingen header idag, har ingen lust alls till det, men den kommer nog snart ändå eftersom jag vill byta och ja, då blir det att jag gör det när jag får lite mer idér och sådär. Just nu pratar jag med min älskade älskling och Carro, men det blev bara knas planer på det ändå, så fuck that. Men men, har inte så mycket att skriva faktiskt, så ja, vi hörs nog imorgon eller så.

Kärlek och massa jefla respekt!


Hallelujah

Det var en dag med blandade känslor, ledsen, glad, ledsen igen och sen nu glad. Jag vet och älskling vet varför det har varit så, men jag orkar inte ha det så längre. Jag tänker fortfarande på de. :/

Mja, har precis sökt några jobb så det känns skönt, hoppas bara att jag får någon napp på dessa jobb. Men skulle inte förvåna mig om jag inte fick hah, en såån stor tur har jag haha, ja men ska kolla vidare på lite jobb senare, tänkte faktiskt göra klart min blogg nu kaanske, får se.. haha måste få inspiration, usch min fantasi suger totalt just nu hah..

vi hörs senare,

peace and love

Tillsammans klarar vi det här, vi är starka, right?

Jag vet ärligt talat inte om jag ska skratta eller gråta, det är så mycket känslor som är inom mig nu. Jag vet ingenting. Det är så stort även fast det kanske kommer att gå hur bra som helst, men bara att göra det får mig att bli rädd. Jag vet inte ifall jag klarar det här. Däremot så kommer min älskade man vara med mig hela tiden så då vet jag att det kommer bli bra alltihopp. För stunden.


Amigos

Hejhej,

lite småändringar på bloggen men det som kommer senare blir nog headern ifall jag ens byter den, jag får se. Jag gillar den lite men vill ha något mer, a vet inte riktigt. Just nu har min blogg inget tema alls, men jag funderar faktiskt på att skaffa det, men får se riktigt vad det blir. :)

Jag har sökt ett jobb nu säger inte vart ännu men iaf, det gick väldigt bra och jag blev nöjd, hoppas bara att jag får de. Hah, skulle vara värt mer än 10.000 kg guld. Iaf, ska snart börja plocka upp lite i mitt rum eller ifall jag gör de andra föst, haha svårt val. Får panik när jag måste välja mellan två saker, hah. Jaja, vi hörs lite senare.

Kärlek och respekt!

bbarcelona

Det var planerat att jag skulle till skolan idag, men inte fan hade jag planerat utslag på min kind. Inte okej, så åkte till huddinge, mötte upp martin och sedan så käkade vi och därefter blev det av till hovsjö. Hah, intressant. Fikade på blå också, mums, det var faktsikt godare med citron te än vad jag trodde och mindes.

Ikväll blir det en del att göra, ska söka jobb, städa upp lite eftersom jag missade det igår och sedan så ska jag skissa upp en sak till mig och älskling och hoppas att det blir brabra. Det kommer nog att komma en ny design också fast inte idag, men kanske imorgon, vi får se om mitt ps funkar och lite sådär.




I like ..

God morgon,

vaknade för ett tag sedan och då pratade jag med älskling lite granna och ja, det var mys. Ska ta och fixa lite frukost snart så att jag slipper att vara hungrig i all evighet. Maha, skrev ju klart religionen igår också, det gick väl bättre tillslut. Men det var krångligt.

Idag blir de att gå till skolan vilkte kommer väl bli sååådäraa, men ja, jag ska dit. Börjar 12 och slutar 3 typ, riktigt nice ändå, hoppas på att jag kan ta bussen hem bara, är för trött för att gå och min träningsvärk har inte gått över, även fast den borde ha gjort det tycker jag, nana.

Kärlek och respekt!

The way you are

Har varit hemma ett tag nu och skrivit klart min uppsats om vart gud finns och sen har jag bara tagit det lugnt. Jag sov ju som sagt hos älsklingen min i natt vilket var väldigt mysigt och det behövdes, men nog om det. Imorgon så ska jag till skolan då jag har religion vilket kommer väl bli okej. Mja, inget märkvärdigt händer imorgon.

Ska alldeles strax städa upp lite i mitt rum på ett ställe och där ska jag ställa dit en fotölj, kommer bli superbra eftersom den har varit i mitt rum förut och jag vill ha den där igen, hah. Galet. :)

Skriver inget mer ikväll eller så, orkar inte.

Over and out

Angel

God morgon typ,

Jag är i Hölö nu, jag har sovit här sen igår pga lite olika anledningar som jag helst inte skriver ut i bloggen, men idag ska jag hem vilket är nervöst men ändå ska det bli skönt att få krama om mamma och pappa lite extra. Nja, igår så drog jag hit så vi var väl här runt 9 och då åt vi middag och sen så spg vi lite på film, jag däckade däremot ganska snabbt men jag vill se klart filmen sen. Mys.

Mja, nu gör älsklingen lunch till oss sen vet jag itne riktigt vad som händer, jag skriver när jag kommer hem.

peace and love

RSS 2.0